Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

13 kommentarer

 1. Cecilie

  Fed tid til Broløbet! Sandt med stigningen, men der var også ret lækker medvind, så jeg tror det går nogenlunde lige op.. – Brugte selv lige omkring 2½ times og det tilskriver jeg primært medvinden, da jeg slet ikke havde trænet (nok) op til det.. 🙂
  Gode svar, mange tak! 🙂

  • guldlog

   Haha, du har ret. Og skønt det lyder dumt, så har vinden faktisk noget at sige. Og vi var drøn heldige – med masser af dejlig medvind:-) Havde det været modsat, var turen op ad broen nok blevet husket lidt mere anstrengende. Jeg synes faktisk det aller værste stykke var nede i tunnelen i begyndelsen – ingen luft, dybt klaustrofobisk og meget høj, ubehageligt luftfugtighed….

   • Cecilie

    Meget enig! Den tunnel var ingen fornøjelse..! Og ja, havde der været modvind tør jeg slet ikke tænke på hvad min tid var blevet! 😛

 2. Louise

  Åh, du virker nu så sød. Men pænt irriterende med spørgsmålet om Pavens rigtige navn. Jeg synes paven, har fungeret så fint, at jeg slet ikke har overvejet, at hun rent faktisk har et (andet) navn. Men nu bliver jeg da nysgerrig….

  • guldlog

   Haha, ja det er jeg da virkelig ked af Louise:-) Håber, du trods nysgerrigheden og irritationen stadig vil følge mig og Paven;-) (og jeg synes egentlig også at hun på mange måder ER sit Pave navn;-)…….)

 3. Michelle

  Hejsa liiiige et opfølgende spg. angående barnevognen da jeg selv står for at skulle erhverve mig en:) Har jo haft set på flere modeller kombi og barnevogne og forskellige modeller, men har bl.a. haft kig på Brio, hvad model er det du har som er gået i i stykker flere steder?

  • guldlog

   Uha, kan ikke lige på stående fod huske, hvad modellen hedder – jeg undersøger og vender tilbage:-)

  • Jeg blander mig lige her – vi har en brio happy kombivogn (med svingbare hjul), som vi er rigtigt glade for. Det er en super lille shopper-vogn! Der har ikke været nogen problemer med den.

   • guldlog

    Hej Mette
    Tusinde tak for dit indput. Ja, vores har beklageligvis ikke drejehjul og er generelt et ret stort skrummel. Jeg er lidt usikker på om det mon er den, der hedder sport, vi har? kan ikke finde det nogen steder. Men det ligner den, hvis jeg googler det…

    • Vi var også ved at købe den store model (sport), men endte med den lille fikse, som jo så også er klapvogn. Og det er mor her meget, meget glad for, for den er så nem at komme i butikker med 🙂 Vi har også en stor (brugt) Odder og den næsten håbløs at komme rundt med i butikker, busser og metro – men bedre til brosten og offroading….

     • guldlog

      Ja, præcis – det er også vores problem, den er håbløs til busser og butikker og brostensbelagte smalle gader, cafedøre og alt det, jeg stort set har skulle bruge min tid på, da jeg var på barsel;-) Den er udemærket til nede i haven, men ellers noget af et skrummel. Og så er bremse systemet lavet i plastik (…??!!!!), hvilket betød at det knækkede allerede efter et par måneder. Når det er rigtig koldt og man træder det ned med foden, hvilket man jo gør med en barnevognsbremse, ja så knækker lor…….!!!! Nu er både for og bag bremse knækket, hvilket fx gør det ekstra udfordrende at køre i bus, da jeg så skal stå og holde barnevognen!

 4. det lyder ikke så fedt med en barnevogn uden bremser – håber vores brio-bremser holder bedre!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk