SANDORMEN

WISHES…

Man må gerne drømme lidt, må man ikke? Gid alle disse skønne ting på mirakuløs vis fandt vej hjem til mig. Jakken er nedsat og super billig og kunne nemt blive en klassiker. Bukserne gad jeg virkelig godt gå sommeren i møde i og den økologiske hårpudder ville ud over at være en kærkommen redning for en hektisk førstegangsmor som jeg, også pynte gevaldigt på badeværelseshylden. Bogen om Luellas stilguide har jeg længe gerne ville læse. Elsker Luella, øv at det er blevet så svært at opstøve. Og støvlerne…ja, har faktisk ingen som helst logisk forklaring på, hvorfor de drager mig – det gør de bare.

frakke: Weekday/ bukser: Isabel Marant/ hårpudder: Lulu Organics/ bog: Luellas guide to English style/ støvler: Dico

10 kommentarer

 • Du MÅ have Luella-bogen!! Fordi jeg siger det. Basta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du ønsker dig dem – det er nogle skønne sager!
  Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   ja, gid man bare kunne blive ved ikke? 😉 og jeg tjekker straks din blog ud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak, hvem der bare havde en badeværelseshylde! Mine ting er desværre dømt til at stå i et skab, så det kan (næsten) være ligegyldigt, hvordan de ser ud… Ellers havde jeg købt den der hårpudder med det samme 😛 I stedet må jeg nøjes med Klorane – den er supergod, men langt fra ligeså pæn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   haha, men så har du sikkert andre steder, hvor du liner tingene pænt op?? fx soveværelset el lign? uanset, så er de i hvert fald virkelig fine. og klorane er nu også super god:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle ret fine sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv købt støvlerne i grå på udsalg -40% i Dico butikken 🙂 Så det er i hvert fald en mulighed hvis du vil spare lidt. De er skønne at gå i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak for tippet:-) Uha, har slet ikke set dem i går, det lyder ellers også rigtig pænt! Og fantastisk, at de rent faktisk er gode at gå i;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SANDORMEN