BAUM UND PFERDGARTEN AW12

A BLACK HEART & A GREEN BUTTERFLY

Her er et outfit fra en af Modeugedagene, hvor jeg for en afveksling var hoppet i lidt af mandens klæder – nærmere betegnet hans butterfly;-) Kan godt lide sådan en lille farve-klat som sjovt indslag til et ellers enkelt outfit. Kunne også sagtens finde på at gå på rov i hans mange slips.

I øvrigt mange tak for alle jeres fine indput i debatten nedenunder her ang. Modeugen og dækningen af den. Jeg er blevet klogere undervejs og værdsætter, at I gider tage jer tid til at åbne debatten op. Jeg skal prøve efter bedste evne at besvare og uddybe min egen holdning, men eftersom jeg lagde mig med et brag i går af sygdom, har jeg haltet lidt bagefter. Jeg er glad for at både jer, der sidder på den anden side af skærmen og læser med – og som vi bloggere jo henvender os til, gider give jeres mening, ligesom jeg er taknemmelig for, at flere af jer, der har mange års erfaring og lidt bedre føling med branchen også har smidt en lille kommentar og et indblik. Jeg er godt klar over, det er en lang diskussion og at mange af jer, sikker ikke gider at læse jer igennem den – men jeg vil nu alligevel anbefale jer at gøre det, man bliver meget klogere bagefter:-)

Jeg ser lidt forfrossen og sammenbidt ud på billederne her – det var jeg også. Og min kære fotograf på dagen, var vist heller ikke helt tilfreds med vejrforholdene. Haha….Jeg glæder mig altså til sommer-modeugen, det er sørme svært at være fiks og varm og praktisk, når det er næsten minus 8 grader:-)

Bukser: Second Female/ trøje: Commés des Carcon/ skjorte: købt i Thailand/sko: Dico/ jakke: Dries van Noten/ net: LalaBerlin

 

 

24 kommentarer

 • Alle burde gå med butterfly, mindst én dag om ugen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser simpelthen SÅ cool ud i det outfit – jeg vil have mod på at have lidt flere overraskende detaljer præcist som dig!

  Og ja for pokker hvor var det koldt den dag – jeg er stadigt imponeret over, at du kunne holde til at få taget billeder uden overtøj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Lisbeth, det var pænt sagt! Ja, overraskende detaljer er altid cool – fx dit flotte bælte på din nye jakke også;-)
   Og ja, det var koldere end koldt. Ikke til at holde ud slet og ret. Heldigivis havde jeg en goodiebag med hue og tørklæde, som viste sig at udfylde et meget akut behov på vej hjem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du cool ud, Louise! Og er cardiganen ikke ny?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha jooooooo den er ;o) Og vi er allerede meget tætte og meget glade for hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med outfittet og synes alt det er ret cool med den butterfly 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Jadore, det er altid lidt et sats, når man tilsætter noget så iøjnefaldende som en grøn prikket butterfly, men nogen gange skal der bare lige ske lidt ekstra, ikke? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, jeg elsker ALT ved dette outfit!!!!!

  Faktisk tror jeg, det kandiderer til et af mine yndlingsoutfits på din blog so far.?Sååååå fint. Elsker de fine humoristiske detaljer, farverne og det androgyne preppy-look til dig! Så fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uhh, hold da op – ligefrem en kandidat til yndlings outfit…….fra selveste Fie!! Bliver helt rød i kinderne og det kriller lidt i maven….mange, mange tak;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit!
  Elsker bare de der små detaljer, der gør looket specielt… og så fedt du har valgt grøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker lille detalje med det grønne butterfly – Så cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Nanna. Var faktisk ret meget i tvivl om den grønne butterfly derhjemme….og endte i sidste minut med at beslutte at tage den med i tasken og se ad, hvad jeg mon følte for, når jeg nærmere mig…haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er du bare hot! intet indre end super H.O.T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ihhh, tak ;o)
   Det er jeg vist ikke blevet kaldt meget meget længe….hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er du smuk! Det er outfits som dette jeg elsker, at se her på bloggen, for du kan bære det (og gør det), i modsætning til så mange andre! Jeg elsker det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin detalje med den butterfly, så cool at du gjorde det!

  Og tak for den spændende debat du satte i gang omkring modeugen og bloggere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, tak G! Og selvtak ang. debat, det er nu altså virkelig rart og sundt at få vendt og drejet sig selv og sin egen berettigelse som blogger med ny og næ, synes jeg:-) Man bliver heldigvis klogere hele tiden…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser Så cool og preppy ud, Louise! Du kan altså noget med farve-match og finurlige detaljer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med fly’en! 🙂 Den er super sej og gør hele forskellen….sejt turdet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BAUM UND PFERDGARTEN AW12