NAME IT @ CIFF

A NEW DAWN, A NEW DAY

Krave: Sonia Rykiel/ skjorte: Carin Wester/ clutch: Anya Hindmarch/ sko: Dico

Hvis vi for et kort øjeblik glemmer at jeg for 4. dag i træk er iført min mands udtrådte jogginbukser og ikke har skænket hverken hårbørsten eller brusebadet en tanke, kunne vi så ikke blive enige om, at jeg burde eje alle ovenstående items + et par sommerbrune ben?? Jeg er sikker på, det ville hjælpe ovenpå den sygdomsforbandelse, der synes at have fundet fodfæste herhjemme pt. Og nåå ja, støvlerne har jeg allerede. Se – nu blev det pludselig meeeget mere opnåeligt…….right.

HUSK i øvrigt at slå et smut forbi kære Fie, der indtil sommeren tillader bare ben og korte ærmer, i dag udlodder en varm og blød sag at trøste sig på så længe….

15 kommentarer

 • Åååååh, det hele er så meget dig – især skjorten og kraven! Hvor mon sokkerne er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, ikke også? Der står jo praktisk talt mit navn på! Sokkerne er sådan nogle jeg går og drømmer lidt om;-) også til fine flade herresko, som en sjov feminin detalje. Igen lidt a la vores fælles idol Janelle Monae! Jeg havde engang sådan nogen – men har ikke kunnet finde dem til voksne i nogen shops endnu – så billedet er bare fundet via google og er vist oprindelig et par børnesokker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janelle Monae <3

   Der er jo tydeligt et marked for den slags sokker at dømme udfra dine kommentatorer 😀 Al magt til Guld.log og hendes læsere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg går også og drømmer om den skorte.. Den er super skøn;)

  Er med på at få lidt mere info om strømperne …. Såååå fine de jo er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, den er simpelthen så fin! ang. sokkerne så læs ovenover:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sølle du… vi var heldigvis nogenlunde forskånede for vuggestue-sygdom konstant, da August var lille, men min søster var med sin datter ramt konstant. Jeg tænker, at det må være frygteligt at være startet sådan rigtigt på job, skulle vise sit værd og så hele tiden måtte melde barns 1., 2., 3., 4… sygedag. Nå, men det, jeg egentlig ville sige, var, at jeg i dag sender dig et par C/E-boyfriends, som måske, måske ikke, kan få humøret til at stige et par grader. Kys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ihhh, hvor spændende – det kan helt sikkert få humøret til at stige! Uhh, hvor jeg glæder mig. Jeg håber, de passer:-) Og hvor er du heldig, at du/I blev forskånet for sygdomshelvedet. Det er så frustrerende. Rigtig æv, faktisk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De arriverer hos dig i eftermiddag/aften og har trackingnummer: 08027260652DK

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du. de er netop kommet 🙂 har endnu ikke haft tid til at prøve dem, men det er super cool! jeg håber de passer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har netop fået den skjorte, den er bare så skøn! Den flotteste skjorte jeg har haft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn skjorte! Sokkerne minder mig om nogle, jeg flittigt brugte som barn til jazzballet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja jeg tror sådan set også stadig de bliver brugt af små, fine jazzballet børn…men de skal nu ikke afholde mig fra at drømme om et par også…haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig pænt og anvendeligt. Jeg har faktisk sådan et par strømer, købt i H&M – Divided afdelingen selvfølgelig… Så det er ikke helt umuligt at finde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Aha, tak for tippet! H&M divided here I come….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NAME IT @ CIFF