ET LILLE TIP

CIFFKIDS FASHION SHOW

Modeugens første show for mit vedkommende var CIFFKIDS i samarbejde med Cover Kids. Tøjet var fra alle messens udstillere og flere af de viste items var SÅ fine. Men faktisk var det stemningen, jeg var mest vild med. Showet strålede af legesyge, spontanitet, barnlig glæde og umiddelbarhed. De små modeller dansede, hoppede, klappede, vrikkede og løb ned af det fine podium, der b.la også indeholdt trapper, huler og en rutsjebane! Det var i sandhed en legeplads med rum for sjov. Og sammenlagt med de mange fine, klare farver smittede stemningen hurtigt af.

Desværre gjorde showets tempo det også temmelig svært at tage billeder. Min stakkels autofokus kom på overarbejde og idet stort set ingen af børnene stod stille på noget tidspunkt, var det svært at fange dem præcist – og dermed tøjet.

Selve scenografien om man vil, showets rammer, var simpelthen også så gennemtænkt. Et ægte Winter Wonderland med sneugler i loftet, isbjerge og krystalklart lys. Netop de blege, sarte rammer dannede fin kontrast til tøjets skrappe og peppede farve-detaljer, fx. de små pink hatte og ørevarmere, der lyste op som små skovbær i snelandskabet.

En anden sjov detalje var showstart, hvor en nysgerrig lille herremodel, fra sit skjul bag isbjerget, iagttog sit publikum med en kikkert og derved italesatte en del af selve modeshowets grundelementer med fin humor. Til slut kravlede alle børn på knæ ind i deres hule, tilbage i isbjerget, hvor de kom fra:-) Så fint…..

Jeg havde for øvrigt fornøjelsen af at overvære showet sammen med fine Lisbeth fra It´s Fashion Baby!, og hvis I gerne vil se video af selve showet (og det vil i, for de er så søde), så smut da lige ind til hende og se den her!

10 kommentarer

 • Ih, hvor ville jeg gerne have været der! Næste gang lader jeg arbejde være arbejde og kommer flyvende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sikke en fin beretning. Vi er vist flere der gerne vil have været der. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Caroline. Jeg er glad for at den kan bruges:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slørede billede eller ej, så er det SÅ fin en dækning af arrangementet – jeg føler ihvertfald, at jeg var der selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du. Ja, altså helt generelt er det rigtig svært at få gode billeder ved modeshows, synes jeg, måske er det bare mig? Men trods alt kan man måske fornemme stemningen? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mig om at filme showet, tog Louise sig i stedet af at tage billeder, så du kan kigge forbi hendes blog for at se flere fotos – og søde Helena fra den norske blog, The Junior, som Louise og jeg havde fornøjelsen af at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May-Britt

  Glæder mig til at se det selv imorgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE TIP