RÜTZOU CPH AW12

MUNTHE PLUS SIMONSEN AW12

I går var jeg til flere shows og jeg vil forsøge at drysse det lidt ud her på bloggen, så det hele ikke drukner i dunkle catwalk billeder. Men det bedste var uden tvivl – og ganske utippet fra min side – Munthe plus Simonsen! Jeg havde ingen forventninger, og mit stærkeste minde om mærket har vist været parkeret tilbage i 90erne lidt for længe… For Nuij, hvor var der meget lækkert. Luksus boheme på den dunkle Parisienne-måde a la Marant! Især frynse-støvler, hul-strik og en to-farvet trøje var meget inspireret heraf.

Det hele var generelt mere dystert og mørkt end jeg havde forestillet mig – og det kunne jeg faktisk rigtig godt lide. Blandingen af sort læder og midnatsblå var super fin og dertil de mange nuancer af grå og med enkelte farveklatter af karry og sølv. Meget rocket og fjernt fra den luksus-boheme, som jeg ellers forbandt med mærket…..

Ovenover ses mine to favoritter fra showet; En super rocket nederdel i kæmpe paillet i mat sølv, et moderne mix af brynje og fiskeskæl. Også som top til lædershorts var den SÅ fin. Og en ganske overdrevet, men virkelig skøn Tie-dye agtig pelsjakke i fire nuancer af grå….wow!

Selve catwalken var mere intim og tæt, end hvad jeg ellers har oplevet. Den var rund og gemte sig bag et klæde af fine husmure, for at understreget det urbane og ready-to-go-implementerede element. I kraft af opbygningen kom man helt tæt på tøjet i den tætpakkede bobel af byhuse – og i øvrigt også tættere på de andre publikummer, således at alle kom hinanden mere ved. Rigtig vellykket.

Og ja, så er Munthe showet altid lidt af et tilløbsstykke i kendis-spotning. Se bare hvor det vrimlede med dem;-) Og med dét publikum, smukke Louise P som åbningsmodel og modet til en så anderledes catwalk, må det siges at være et af de mere overlegne shows. Jeg er meget taknemmelig for invitationen og meget glad for jeg tog derhen. I morgen viser jeg skoene, som jeg også er helt vild med!

8 kommentarer

 • Jeg elskede den kollektion omgående! Og så sad jeg i øvrigt lige bag ved Lina Rafn (og Paw) ….forsøgte desperat at få øjenkontakt med dig… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   haha, ej hvor sjovt. Så dig slet ikke. Og ja, jeg elskede den også lynhurtigt – og du har netop ret angående anvendeligheden. Det er så ligetil…..man kunne nemt se det hele for sig i sit klædeskab;-) Og så kunne jeg rigtig godt lide den var mere mørk og dyster end ellers…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig cool kollektion, jeg er glad for mindre boheme og mere råt og har helt sikkert også nogle favoritter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe der står mig og Emily jo ude til højre på det sidste billede. Bevæbnet med vores kameraer! 😉 Det var i øvrigt rigtig hyggeligt endelig at møde dig irl! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, I gør så! I står jo der og ser så søde ud. Og likevice – det var hyggeligt endelig at hilse i den virkelige verden. Jeg håber, du kom godt videre til næste show??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det gjorde jeg! Og der var en lavendelfarvet drøm fra Designers Remix der fik mit hjerte til at banke hurtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uhh, hvor spændende – lavendelfarvede drømme er ofte fristende;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RÜTZOU CPH AW12