SE DEN LILLE KATTEKILLING

NAME IT @ CIFF

På CIFF messen var jeg forbi Name It´s stand og se på lidt forårsvarer. Name it er ellers ikke et mærke, jeg har kigget ret meget på – og indrømmet; så er der stadig meget af det, som er et godt stykke væk fra min stil. Men hvis man kigger lidt, vil jeg mene, der er noget for næsten enhver smag, da såvel brandet som kollektionerne favner meget bredt. Som den trofaste læser måske vil huske, har jeg et svagt kærlighedsforhold og en sær fascination af neon detaljer. Både til mig og Paven når det gælder tøj. Derfor faldt især disse ting i min smag:

De to cardigan og det fine tørklæde kunne jeg snildt se både Paven og jeg selv gå foråret i møde i. Dragten med gennemgående lynlås på nederste billede er i ren uld og jeg elsker det retro look i såvel mønster som den douche farvekombi. Nu er det ikke ligefrem køredragter/sovedragter, vi mangler mest herhjemme – men hvis vi gjorde, så stod denne da klart på ønskesedlen.

11 kommentarer

 • Rebekka

  Neej hvor ville jeg ønske de lavede den øverste cardigan til voksne også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, ikke? Sådan tænkte jeg også, da jeg så den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis som dig, både med Name it og med neon:-)
  Name it laver udemærket og billigt nattøj, det og så strømper køber vi altid der:-)
  Neon, ja det er vist en besættelse jeg ikke kommer af med igen, og i guder hvor er det fint med alt det neongule til foråret!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det har jeg godt bemærket:-) Og neon detaljer er altså bare fine. På tøjet, i hjemmet – overalt. Bare det er små detaljer og finurlige indput….i love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg faldt netop over den fine stjernecardigan med neonlinjen, da jeg var i en Name It-butik forleden og var ved at RIVE den ned fra bøjlen. Indtil damen i butikken fortalte mig, at den kun fås fra str. 104 eller deromkring – og derfor slet ikke findes til min lille str. 92-mus. Æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ej, æv da. Og tak for info, den slags relevante oplysninger glemte jeg i min iver helt at spørge om ude på messen;-) Jeg flåede bare akut cardigan ned at bøjlen, mens jeg forsøgte at skjule en barnlig begejstring, haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jag föll också för allt med stjärnmönster på, speciellt den rosa scarfsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er virkelig fint! Jeg kunne sagtens bruge det selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stjerner holder bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er det blevet tid til endnu en konkurrence! Kan I huske, jeg efter CIFF messen skrev om den fine stjerne cardigan med den cool neon detalje i kanten? Det så Name It også, og de har nu været så venlige at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er det blevet tid til endnu en konkurrence! Kan I huske, jeg efter CIFF messen skrev om den fine stjerne cardigan med den cool neon detalje i kanten? Det så Name It også, og de har nu været så venlige at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SE DEN LILLE KATTEKILLING