B-DAY WISHES #2

NÅR ALT GÅR I KAGE

Trøstespiser. Forlod frivilligt Barcelonas 21 grader og høj sol i går. Næsten frivilligt i hvert fald. Landede i DK i snevejr (WTF!!??)…..Forlod også manden i Barcelona, hvilket betød første flyvetur alene med Pavemusen. Hun var dog eksemplarisk og sød. Men vi trak nitten og fik et fly, der efter alle var seatede, havde en itu-gået aircon, hvilket resulterede i en times ventetid i 50 grader varmt fly. Yay. PS: Det hjælper ikke på ophedet kropstemperatur, at have 12 kilo baby på skødet. Efter at være smeltet til smør, lettede vi endelig og Paven lagde sig til at summe og sove, som den engel, hun er. Det samme gjorde moderens venstre arm efter godt en time. Da den søde stewardesse kom med madvognen, ville skæbnen det sådan, at hun nægtede at godtage mit kort – eftersigende fordi “banken var ukendt af udbyderen”…..???!! Øhh, Nordea er en relativt kendt og estimeret bank i DK? Efter 20 min. udvekslen frem og tilbage, forbarmede en spansk mand sig og endte med at betale min mad. Hans eneste kommentar var et overbærende smil og beskeden: “Du ser sulten ud”…….

Da vi landede i Kastrup, fik vi lov til yderligere at vente en time på bortkommen klapvogn. Super dejligt, når man er alene med baby og selv skal bære både hende og kuffert og overtøj og bamse og håndbagage. Hjalp ikke på ømme arme. Slet ikke. Tilmed sad taxa fast i rush-hour gennem city – 400 kr og en meget træt baby senere landede vi endelig på matriklen. Og konstaterede at køleskabet var meget tomt, Pavens sengetid overskredet for længst, radiator OG TV i udu – samt at strømforsyning til computer ligger på hotel i Spanien. Fik lov at låne to æg og en mælk af underbo. Krøb meget træt til køjs kl 22.00 og vågnede i morgens med fornyet energi. Afleverede Paven i vuggestue, cyklede i stiv modvind ind til Eplehuset og konstaterede at computer ikke blot mangler strømstik. Computer er også overbelastet samt ophedet. What? Troede et kort øjeblik, det var mig, manden bag disken gav signalement på?? Heldigvis ligger Lagkagehuset lige overfor. Til undsætning for nedslåede sjæle, med overanstrengte Mac´s under armen. Vi var flere lidelsesfæller, der gik den tunge tur over gaden i morges. Så ja. Jeg trøstespiser. Og håber, det snart løser sig, for jeg har MANGE gode indlæg i ærmet til jer. God dag

18 kommentarer

 • Hold da op, din stakkel. Du har bestemt fortjent kage – masser af kage!
  Og thumbs up for et helt utroligt velskrevet indlæg! Det må give lov til et stykke kage mere 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, tak søde Manja <3
   Det ser jeg som en blåstempling – jeg cykler straks ned efter én mere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trøstespisning er vejen frem. Influenza udløser fx automatisk chokolade herhjemme. Det hjælper lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Enig. Og jep – det er også hovedreglen herhjemme. Alt sygdom udløser chokolade-godkendelse. Også Pavens… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor har du været uheldig på kort tid! Altid noget Paven opførte sig så pænt, at flyve med børn kan godt være pænt stressende hvis ikke de arter sig 😉

  Håber MAC får det godt igen og så er kager altid en god trøst når tingene ikke går som de skal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, ikke? Og ja, det trøster jeg mig trods alt også med. Hun kunne lige så godt have haft en off-day. Men hun var sød, heldigvis. Og charmede den søde spanske mand, hvilket moderen var taknemmelig for, eftersom det udløste mig dagens eneste reelle måltid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dette indlæg; råt for usødet med kage til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, så meget uheld på så kort tid! Hvor er det synd for dig, det lyder næsten som en dårlig film – i dem plejer der dog altid, at komme en drømmeprins til sidst, men ham har du vel allerede… Måske er drømmeprinsen i dette tilfælde endnu en kage? Haha – det er i hvert fald forståeligt nok, hvis det er, for æv, hvor lyder det alt sammen ærgerligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh……får ondt af dig lige ind i hjertet. Din stakkel……men synes nu at jeg kan fornemme at du er på vej tilbage oven på god kage 😉 Tag endelig et stykke til…..det må man sagtens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   tak. kage hjælper altid! og en glad baby. meget endda 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sikke en tur! Har altså et lidt atypisk spørgsmål, men hvad er løsningen på den over ophedet mac? Er kommet hjem efter et halvt år i Afrika og min mac puster og puster…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Vist nok noget med at re-installere alle programmer. Og det tager laaaang tid….og så skal man vist nok også huske at lukke den rigtigt ned en gang imellem og ikke bare i dvale, mindst en gang om ugen. Det har jeg ikke været så god til, klapper bare altid låget ned….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her indlæg var lige så godt som kage for mig.. For katten, du har flow i sætningerne! Indholdet er absolut kageværdigt – håber du gjorde alvor af at hente den ekstra kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, tak 😉 Det er jeg da glad for. Det er i hvert fald lidt mere kalorie fattigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Wow flot klaret med den flytur + forhindringer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tjaa, det lykkes jo altid alligevel. Og havde det ikke været for alle de udefrakommende forhindringer, var det jo gået fint. Paven artede sig;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

B-DAY WISHES #2