CIFFKIDS FASHION SHOW

RÜTZOU CPH AW12

I går stod den b.la på Rützou show i Den grå hal på Christiania, efter en lang dag i børnemodens tegn. Lokationen er stemningsfyldt, men der var meget mørkt og crowded, så det var igen svært at tage ordentlige billeder. Tøjet var en blanding af florlette, flagrende stoffer i varme, gyldne farver og mørkt, tykt læder. Fin kontrast. Især rød/sort/fersken/orange var at se. De lange læder-arm-varmere på øverste billede er i øvrigt SÅ fantastiske!

Modellernes lange, glatte hår-duske ned langs ryggen videreførte diskret linjen fra kollektionen, både med de lange slanke silhouetter i kjoler og skjorter, de lange frynse-halskæder, der dinglede fra side til side og ikke mindst som en indkapsling af den umiddelbarhed og berettigelse hvert stykke tøj rummer. Piget og praktisk. Enkelt og elegant. Ligesom hestehalen….

8 kommentarer

 • Uh nice – den røde kjole på nederste billede ser fand** lækker ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det var den virkelig også. Og den faldt simpelthen så fint på kroppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser spændende ud, jeg er SÅ meget mere til AW kollektioner og jeg er glad for bl.a. at se læder, det har jeg længe gerne ville have noget af i mit klædeskab 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det er jeg glad for. Var usikker på, om man mon kunne fornemme det ordentligt. Og så er jeg ellers tilbøjelig til at være enig. Rent tøj-vice er jeg også meget mere til AW kollektioner:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Louise. I en modeugetid hvor modeblogs flyder over med billeder af medbloggere, cupcakes og champagne og uinspirerende tekst, vil jeg bare skrive, at jeg er vild med din velformulerede og godt refelekterende beretning fra Rützou-showet. Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Kristine, det bliver jeg vel nok glad for at læse! Det er så dejligt at høre. For så er der jo en mening med al galskaben trods alt;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ja, der skulle så have stået reflekterende. Damn iPhone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CIFFKIDS FASHION SHOW