MUNTHE PLUS SIMONSEN AW12

SKO MUNTHE PLUS SIMONSEN

For at undgå at mine indlæg bliver alt for lange – og fordi de fortjener et indlæg for sig selv, kommer her et lille look på fodtøjet fra Munthe plus Simonsens show i torsdags. Jeg er vild med det hele! Der er for mig at se en tydelig inspiration fra Isabel Marant, men det gør mig ikke spor, da hun jo er en personlig favorit i garderoben;-) Og det var stadig med Munthe-touch. Elsker simpelthen de lange frynse-støvler med kilehæl og de ankelhøje slangeskinds (?) pointy toes. Så smukke. Frynsestøvlerne var også at finde i en mørk blå og de nederste var der også i lys camel. Mums…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MUNTHE PLUS SIMONSEN AW12