NYT I HYTTEN

8 MARTS!

Det er den 8. marts i dag!! Hvordan skete det?? Det er meget stort. Og nej, om end der sker mange gode ting på sådan en fin dag, så er det hverken Kvindernes Kampdag, Zulu Awards eller Marni for H&M, jeg hentyder til….

De trofaste læsere kan måske huske det. Nye kan få lov at grine med af kæmpemaven her:) For præcis et år siden, så min verden sådan her ud. Ikke mange timer efter billederne her blev taget gik jeg i fødsel og i dag kan vi fejre min lille pigePave, der fylder sit første år! Vi har taget fri og nyder dagen sammen som familie. Masser af leg, kage og flag må der til. Paven elsker flag;) Sidste år lå hun helt sammenkrøllet og stille i mine arme i et tykt strikket svøb. Nu skrapper hun op og okser hen over gulvet i en fart, hvor selv faderen bliver forpustet. Tid er noget syret noget….

Måske går vi også en tur om søerne i dag? Denne gang kan moderen rent faktisk løfte sine fødder – og Paven selv se udsigten:)

???

 

25 kommentarer

 • Louise

  Kan snildt huske denne dato. Da jeg tjekkede din blog sidste år og så opdateringen, lå jeg selv med en lille og absolut nyfødt pige i armene. Hav en fantastisk skøn dag! Jeg bliver helt rørt nu på jeres vegne. Og glæder mig enormt til det er vores tur i morgen.

  Ps. Er det den stribede cos-kjole på billederne? Har du fået den til at fungere efter fødsel? Længden fungerer ligesom ikke rigtig på mig længere, nu hvor der ikke er en stor mave til ‘at hive den op’. Måske den skal klippes af til en bluse i stedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Hov jeg vil bare sige jeg har også den kjole, og jeg har lagt den op til lige over knæet, så det kan man sagtens 🙂
   Midi længde er nemlig helt skidt til mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ej, hvor pudsigt at vores terminer lå så tæt?;) Og ja, det er kjolen fra COS og jeg bruger den stadig. Er ret glad for den. Den måtte dog gerne være lige lidt kortere, så jeg overvejer også om man skulle ligge den lidt op? 😉 God fornøjelse, når det er jeres tur med fødselsdag i morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Tillykke!!
  Jeg synes også det er vildt at der er gået et år, kan jo tydeligt huske da du skrev du havde født og linkede til den fine Jack Johnson sang. Ak ja. Jeg har fugt med længe – lige siden inden du var gravid (eller offentliggjorde det).
  Tillykke med Paven, håber I får en skøn dag og snart er ovenpå sygdom igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Orv, ja så har du fulgt med længe 🙂 Og tak. Vi er desværre langt fra ovenpå igen herhjemme, den sygdom har rigtig fået tarvet i os, æv….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk <3 Stort tillykke med jeres smukke Pave! Jeg håber I får en fantastisk dag, hvor Paven får lov at udøve sit enevælde for fulde gardiner – det må man nemlig godt, når man har fødselsdag 😉

  Kys hende fra os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hihi jeg tænkte faktisk på Paven i morges, da jeg hørte radio og erfarede, at det er Kvindernes Kampdag – jeg kan nemlig tydeligt huske dit indlæg fra dagen, hvor hun kom til verden 🙂 Tillykke med hende – det er en stor dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med paven i dag 🙂 Og sikke et fantastisk og fint forårsvejr at fejre det i 🙂 Jeg håber, at I får en dejlig dag sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt så meget der sker på et enkelt år. Tillykke med Paven. Håber I kommer en tur rundt om Søerne, det må være en skøn tur i det her vejr. Kommer helt til at savne Kbh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med Paven, sikke tiden dog flyver! Og hvor lyder det dejligt at I har taget en fridag, så i kan hygge som familie og fejre dagen ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med hendes første fødselsdag:-)
  Sikke en smuk mave du havde for et år siden, jeg læste lige dit indlæg, og selvom det var kort, så blev jeg simpelthen så rørt! Det er det STØRSTE i livet at blive mor, intet kan slå det:-)
  Håber i får en fantastisk dag, og kan nyde det hele uden sygdom og snotpapir!
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til Paven! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til lykke med den lille Pave! Det er da vildt, at tiden går så hurtigt! Tænk lige på, at hun allerede har været i Thailand, Barcelona og flere steder (?) – viiiildt. Og fedt, I tager hende med og ikke er alt for pylrede. ;o)

  God dag til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til den unge dame. Vi tænker på jer og undrer os over hvorfor sneen har fundet vej frem, nu hvor det skulle være forår. Lille A sender et kys, og den lille i maven et minivink. /S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, kan huske at da hun kom til verden sidste år d. 8 skinnede solen og det var en af de smukkeste dage. To dage efter, da vi skulle hjem fra Barselshotellet, der lå der tyk sne??!! vejret er vidst ret utilregneligt lige nu 😉 Møs tilbage til smukke A og maven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med verdens absolut mest nuttede Pave.

  Jeg håber, at I trods sygdom, får den mest fantastiske dag sammen – og selvfølgelig kræver sådan en dag da masser af flag (og kage 😀 ).

  Masser af varme tanker fra den ene ende af Østerbro til den anden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med den smukke Pave’pige <3 må I have en skøn, skøn dag. Og sikke et vejr hun har givet os 🙂
  Mange fødselsdage hilsner fra
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kommenterer ikke så tit, men har fulgt med siden Acie linkede til dig og den pink blazer, så det er før graviditet og Paven:)
  Tænkte på dig og Paven i morges…..tillykke med hende og dit første år som mor….
  – Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den lilles fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det virkelig allerede at år siden?!
  Jeg husker det som var det aller højst 5 måneder siden XD Jeg tænkte straks på det, da jeg så på google at det var Kvindernes Kampdag, men jeg sagde “neeeej, det er bestemt ikke et år siden!”. Guess I was wrong XD
  Tillykke til paven, lad os hilde den lille 😉

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med Paven 🙂 Det er uden tvivl en dag der bør fejres med pomp og pragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Tusinde mange tak for alle jeres dejlige hilsner! <3 Hvor er I bare kære og betænksomme! Vi har forsøgt at nyde dagen, men på grund af sygdom, så tror jeg vi prøver med en ommer igen i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, stort tillykke til Paven. Jeg tænkte faktisk på hende, som noget af det første i morgen, da jeg huskede hvilken dag det var – lidt creepy måske, men sådan er det nu engang 😛 Det har været fantastisk at følge med i hendes første år – jeg håber vi får mulighed for, at følge med i endnu flere i fremtiden, for livet ville være sørgeligt uden hendes prædikener og dine historier om hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille forsinket tillykke med smukke-babyen. Og et god bedring til jer alle (jeg kan læse, at I er syge igen, suk!)… du var en ret fin gravid dame, må jeg sige (Jeg selv lignede mere end en flodhest).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et forsinket men stort tillykke til paven 🙂 jeg kan sagtens huske billedet og den dengang nye cardigan – jeg har nemlig fuldt med siden før paven blev “offentliggjort” 🙂 jeg håber I havde en dejlig dag og snart er ovenpå igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYT I HYTTEN