ASOS SWEATSHIRTS

ABRACADABRA

I har stadig et par Barcelona indlæg til gode. Én af de ting, der fortjener sit helt eget indlæg, er den fine børne-bogsbutik Abracadabra, som vi besøgte mens vi var der. Virkelig en gennemtænkt koncept butik og som litterat-mor til en utrolig bogglad Pave (ok, hun tygger mest i dem, men det gør hun til gengæld meget), vakte butikken her stor glæde. De har mestendels bøger, af den virkelig smukke visuelle og gennemarbejdede slags, men også legetøj, møbler og sågar lidt fint kunst til børneværelset.

Eftersom butikken er spansk, er mange af bøgerne også på spansk, men der var lige så mange fine billedebøger uden tekst, og der var også franske og engelske. Selve butikken er indrettet med store tavlevægge, så barnlige sjæle kan tegne lidt, mens mor og far kigger, der er indrettet læsehjørne til både store og små, hinkesten på gulvet, spejle og puderum til hygge og leg.

Butikken har også et tilstødende lokale, hvor der hver dag er højtlæsning tre gange på hhv. engelsk, spansk og fransk. I lokalet hænger desuden en masse unika kunst af mindre kendte kunstnere, som jeg vil mene både kan pynte i børne- og voksen-rum. Butikken indbyder kort sagt til at gå på opdagelse og her kan man snildt bruge lidt tid. Jeg synes, det er befriende med en butik, der i den grad tager højde for sin målgruppe. Der er desuden puslerum og gratis saftevand.

Hvis bare alle bogbutikker var indrettet sådan, så tror jeg det ville være langt nemmere at indbyde til latent læseglæde hos de fleste børn. Paven var endnu så lille, at hun ikke rigtig fattede genialiteten, men jeg er sikker på, hun skal med derhen igen, når vi næste gang skal til Barcelona og hun er lidt større 🙂

Butikken ligger på c/ Gral. Álvarez de Castro, 5, 08003 – Barcelona, som i øvrigt er en rigtig hyggelig gade med små træer og tæt på Barcelonas Chokolade museum, endnu et oplagt besøg for små og store slikmunde!

6 kommentarer

 • Ihhhhh, det lyder jo lige som et sted for mig!! <3

  Sådan en butik vil jeg også eje en dag.. god stil hele vejen igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det VAR et sted for dig, skønne Fie! Og du skal da så meget én dag have sådan en butik, ingen, og jeg mener virkelig ingen, ville kunne lave den så fin som du!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iiihhh. Får helt lyst til at rejse til Barcelona udelukkende for at besøge denne butik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder/ser det bare eventyrligt! Hvor ville det være fantastisk, hvis vi havde sådanne butikker herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ASOS SWEATSHIRTS