PAVEN 1 ÅR

ASOS SWEATSHIRTS

Inden jeg tog til Berlin, købte jeg disse sweatshirts hos Asos. Jeg elsker sweats og kan bruge dem til alt. Og så kan jeg rigtig godt lide, at de lyse pastel farver gør dem mere feminine og mindre idræts-agtige. Den lyserøde med de grove lynlåse har I set, den er fra mærket YMC. Den grå/lavendel er fra asos egen linje og var også under halv pris af den første. Og det kan altså både ses og ikke mindst mærkes i kvaliteten. Førstnævnte er lysår mere lækker, både at have på og røre ved. Den anden er fin til prisen, men heller ikke mere end det. Så det kommer nok an på, om man bare vil afprøve en trend eller om man kan se det integreret i sin garderobe. I skal nok snart få den lavendelfarvede at se også.

 

3 kommentarer

 • Den lyserøde var i hvert fald fin 🙂
  Jeg er rigtig dårlig til sweats – kan ikke rigtig få sportslooket væk, så jeg bruger dem stort set kun til… ja, sport 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvordan er den lyserøde i størrelsen? Kender slet ikke mærket..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Synes det er meget retvisende i størrelsen. Jeg har den i en s og det plejer jeg at bruge. men det kommer nok også lidt an på, hvordan man gerne vil have, den skal sidde. den er ok tæt på skulder og arme til mig, men ellers lidt løs i snittet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVEN 1 ÅR