BERRY BERRY EXTRAORDINARY

GULDKORN PÅ GULDKORN

Jeg har besluttet at overdrysse jer med guldkorn og gode anbefalinger her til morgen! Intet mindre:) Da jeg var i Berlin med alle tøserne, fandt jeg nemlig en über schön butik; Isobel Gowdie, der er en luksus 2hand iblandet diverse design objekter, contemporary art og enkelte, udvalgte smykker. De havde især rigtig meget Isabel Marant og Dries van Noten. Jeg endte dog med at hive et helt tredje favorit mærke med hjem – nemlig denne forvaskede denim jakke fra Helmut Lang.

Jeg har længe ledt efter den perfekte cowboyjakke og jeg elsker, at denne har et så gennemført 80er udtryk – se lige lommerne. Isobel Gowdie ligger inde i hjørnet af en baggård, godt gemt væk fra hovedgaden på ALTE SCHÖNHAUSER STR i Mitte – men er et besøg værd! Det er denne blog desuden også, som jeg her har linket til, fordi hendes billeder inde fra butikken er super gode. Men gør jer selv den tjeneste, også at klikke lidt rundt på bloggen – Hun er super dygtig, tager fabelagtige billeder (især interiør) og rejser konstant – I love it!!

11 kommentarer

 • Fedt!!!
  Nu glæder jeg mig endnu mere til april, hvor jeg drager mod Berlin. Super, mange tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet – Jeg skal til Berlin i påsken og er ovenstående er nu tilføjet min To-do liste 🙂
  Og hvilken skøn denimsag! Jeg leder selv efter den perfekte denimjakke med et lidt oversized fit, men jeg har endnu ikke fundet en og satser stærkt på noget vintage i Berlin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, der må du da hen! 😉 Og jeg tror bestemt, at Berlin er stedet, hvis du skal finde en cool oversize denimjakke, det er i hvert fald et rigtig godt bud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  lækkert tip. Hvordan var priserne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   De var lidt blandede, da det jo naturligvis også er forskellige varer fra forskellige sæsoner. Isabel Marant er tilsyneladende også meget populært i Tyskland, det var i hvert fald ikke helt billigt, men jo dog stadig med en besparelse. Min Helmut Lang jakke fik jeg for omregnet 300,- DK, det synes jeg er meget fair!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hei, tusen takk for de fine ordene du skrev om blldene mine, det var veldig hyggelig! Har vært innom bloggen din og synes det var spesielt gøy å se alle bildene fra Berlin! Hotel Ellington så utrolig deilig ut… K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Selvtak da! Du tager nogle virkelig smukke billeder! 🙂
   Og ja Hotel Ellington er bestemt besøget værd! Meget lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sorte fra Celine måtte da også gerne bo her. Jeg skal helt sikkert i gang med at bruge min nye Helmut Lang cowboyjakke noget mere. Også gerne cowboyskjorterne. Dem elsker jeg! Jeg er særligt vild med hvordan alle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BERRY BERRY EXTRAORDINARY