ABRACADABRA

NEW IN – MORE YELLOW

Jeg kan ikke løbe fra det længere. Jeg er vild med neon detaljer og især vild med gul. Derfor var jeg heller ikke sen til at trykke Køb, da jeg faldt over denne fra ArtRebels. Jeg er vild med dens uprætentiøse udtryk. Den skal parres med fine kjoler for at danne modvægt og løse t-shirts og jeans for en understregning af det skødesløse og legesyge. I øvrigt kan jeg varmt anbefale Artrebels webshop, hvis man er til skæve unika ting, som ikke ligner alt det, alle andre går rundt med. De har også børnetøj og jeg købte også lidt til Paven, det viser jeg senere. Desuden har de virkelig meget cool kunst i alle prisklasser – jeg har tidligere handlet en del der til mit projekt Billedevæg 🙂

Ak ja, mine seneste nyerhvervelser afslører prompte en tydelig farve-fetich. Jeg vil måske ikke lige bruge det hele sammen, men jeg må nok erkende en vis mental kortslutning. PS: Halskæden findes desuden også i neon pink og neon grøn.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ABRACADABRA