VINTAGE SHOPS BARCELONA

NYT I HYTTEN

Nogen gange går tingene bare ikke som planlagt. Pt. sejler hele hytten pga. gennemgribende sygdom og hvad der skulle have været en uge i familiens og fødselsdages tegn, har i stedet vist sig at blive ren overlevelse. Imellem feber tågerne og snotpapiret glædes jeg dog over et par nye køb. I Barcelona aflagde vi nemlig Zara et visit og fik shoppet til hele familien. Jeg fik gaflet mig den smukkeste nederdel og en fin gul taske, som jeg godt kunne forestille mig at style a la Mulberry:

Desuden fik jeg en rigtig skøn gave af min mand, da han kom hjem et par dage efter mig. Efter at have læst om min mildest talt noget strabaserende hjemtur med Paven alene og Kastrups kosmiske kaos, besluttede han at forkæle mig med en længe ønsket duft:

Det kan godt være, jeg ligner en hængt kat disse dage, men jeg dufter godt!

1 kommentar

  • Anne-Sophie

    Skønne køb, samt lækker gave.. 🙂

    Rigtig go bedring

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VINTAGE SHOPS BARCELONA