PLEASE HELP

ON A SUNNY ROOFTOP

Sidste Barcelona outfit, så er det slut. Vi var så heldige at få egen terrasse og det benyttede vi i stor stil, eftersom man skal være lidt tidligt hjemme med en lille putte Pave. Og hvor var det i øvrigt skønt efter en lang dag på fusserne at komme hjem og indtage bliktaget med en kold øl/sodavand og en bog. Ahh….Jeg savner virkelig sol og varme – kom nu forår….!!!

Jakke: Weekday/ skjorte: lånt af manden/ clutch: Zara/ shades: Chloe

4 kommentarer

 • Smukke outfit billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej allesammen

  I er ret mange, der har kommenteret med utrolig søde og vidunderlige kommentarer til dette indlæg, men i alt flytterodet herinde er de altså forsvundet undervejs….men I skal vide, at de alle sammen er læst og dybt værdsat! Mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  you look so god damn cool!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLEASE HELP