GREEN OF ENVY

PAVEN 1 ÅR

Pavens første fødselsdag blev fejret tre dage for sent. Ikke fordi, vi ikke var hjemme eller ikke havde lyst. Men fordi hele familien lå og var hønesyge på selve dagen. Æv. Heldigvis er hun så lille, at hun ikke går op i den slags formaliteter. Da vi endelig var ovenpå igen, kom både den fine Garder fra Kaj Bojesen frem, som hun fik i dåbsgave – og masser af flag og gaver. Paven har en særlig forkærlighed for flag. De indbyder tilsyneladende til høje indianer-hyl og hysterisk håndklapperi.

På samme måde har Hendes Højhed det med elefanter, hvilket vi i Thailand fik bekræftet af flere kilder skyldes, at elefanter er hellige dyr i mange trossamfund. Og med en enehersker på matriklen som vores, giver det naturligvis fin mening. Derfor var det nye, fine tumledyr fra bObles som mor og far gav, selvsagt nødt til at være en elefant. Paven er stadig lidt utryg ved dens gyngefunktion, men ellers er de blevet ret gode venner allerede. Det er specielt et hit lige nu, at stikke en finger i øjet på den. Hvorledes dette er en anerkendelse af dens tilstedeværelse, ved jeg ikke. Men det fremkalder i hvert fald stor glæde.

14 kommentarer

 • Tillykke med Paven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker billedet, hvor hun griner!!!
  Ikke overraskende lader det til at være helt i Pavens interesse at blive hyldet en hel dag, uanset datoen 😉 Stort tillykke med den lille skat <3 What a year..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, du er sød <3 Og ja, du kan tro, hun nyder opmærksomheden og forfordelelsen! Det falder ganske i hendes smag ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med Jeres smukke pave, hun ser vel nok sød og glad ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Det gode ved at fejre 1 års fødselsdag 3 dage for sent er, at der er 3 dage mindre til hendes 2 års fødselsdag. 🙂 Stort tillykke med paven! Hun er simpelthen så sød og fin – især det billede hvor hun griner, årh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha Thea, hvilken klog slutning på begivenhedernes gang 😉 I like the way you think…Og ja, Paven er enig, tror jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tillykke med den fine pige. og hurra for elefanten og forsinkede fødselsdagsfester. store smil og mættede kagemaver fremtryller det hele vist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aww, så söt hon är!!…och jag älskar både t-shirten från Zara (min L har en lik) och elefanten från Bobles;) Massa grattis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak Helena! Og vi elsker også den skønne t-shirt fra Zara! Fint at din L også har én 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billedet af den grinende fødselsdagspave er helt fantatisk! Det ser ikke ud til, hun havde spor imod at fejre dagen lidt forskudt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja det tror jeg, du har ret i. Moderen var ret ærgerlig over, at hun ikke blev fejret ordentligt på selve dagen, når nu den var den første af slagsen, men heldigvis har Paven ikke udtrykt nogle frustrationer over det. Hun nød blot at dagen blev delt over flere grundet logistik med diverse familiemedlemmer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREEN OF ENVY