MOBILNØRD

PLEASE HELP

Som bekendt indeholder tilværelsen mange svære beslutninger. Valg af nye sko er ét af dem. At arbejde i en butik fyldt med nedsatte designervarer afhjælper ikke den slags eksistentielle problemer 😉 Jeg mangler et par nye ballerinaer. Jeg bruger dem stort set hele sommeren, så det er en sikker investering. Men der var alt for mange fristelser i dag. Og jeg KAN altså kun nøjes med et af parrene. De øverste sorte fra Chloe med den smukke flæsekant er et virkelig godt bud. Se lige detaljen, hvor den går højere op bagved hælen – SÅ flot, når den sidder på foden….

Men. Så stod pludselig disse nude farvede Stella Mccartney perler og gloede på mig med sine sirligt udskårne detaljemønstre i læderet; Smørbløde og tjaa, måske lidt sarte i farven, men meget værdige konkurrenter anyway.

Ok, jeg kan godt se det. Det er ikke ballerinaer. Men loafers er jo også hyggesko til casual brug, forskellen er bare at disse fra Miu Miu ville gå til alt – også business. Se lige det brune krokodilleskind og de møg flabede guld detaljer, der leder tankerne hen på start 90erne. De er virkelig smukke og sidder helt fantastisk!

Men det gjorde de her altså også!!? Marineblå ruskinds YSL skønheder med små udskårne hjerter….åh, dåne. Eneste lille minus er om den firkantede snude er FOR 80er til mig. Men det er jeg egentlig ret sikker på, de ikke er 😉 Jeg vil bare så gerne kunne udelukke nogen……Hjææælp. Hvilket par er jeres favorit? Hvilket par skal jeg gå efter??

45 kommentarer

 • Jeanette

  Jeg stemmer for Stella eller Miu Miu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • av av av, den er svær. Personligt kan jeg ikke stå for de sirlige udstadsninger på par 1 og 2, så der er jeg ganske ubehjælpelig og splittet omkring, hvlken jeg bedst kan lide. Men altså, når jeg ser alle skoene igennem, så skriger par nr. 3 “louise!!” Lidt preppy, lidt 90er på den allerbedste måde og samtidigt møgcool. Så meget dig! Mon ikke Janaelle Monae også trasker rundt i sådan et par fra tid til anden? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, ja jeg er jo altså meget enig. Jeg synes faktisk at alle fire par kalder mit navn ret tydeligt??!
   Og hvor er det fejt at bruge Jeanelle Monae….nu kan jeg næsten ikke modstå længere… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ha ha, skulle netop til at skrive noget der lægger sig meget op af AS’ svar.

   Jeg stemmer for Miu Miu. De kan bare noget. Og arbejdslogikken synes jeg giver det sidste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer på Stella:-) tror YSL er FOR firkantet og loafers er nok ikke så sommerlige som de andre, synes mere det er en “overganssko”! Men virkeligt fint udvalg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hmn…gode pointer…..men. De er jo stadig så fine??? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer på Chloe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Miu miu’erne er jo såå flotte. Hvad koster de og fåes de i andre str? Sådan 36/37?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jeg husker faktisk ikke lige størrelserne, tror vist der var tre par i alt. Det kan jeg tjekke for dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   megt gerne, jeg følger med her:) Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde lige nemt ved at vælge imellem de to første – lige indtil jeg så at der var flere 🙂
  Men syntes helt klart de øverste med udskæringerne er ret fine

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er nemlig præcis sådan jeg også har det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville undgå Stella skoene, hun bruger kun kunstlæder til sine sko så de holder sig ikke pæne så længe som rigtige lædersko… De øverste fra Chloe er super fine, dem ville jeg vælge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hmn, nej det kan du godt have ret i….Men mon de så til gengæld er mindre modtagelige overfor snavs og skidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De øverste er bare så fine (ja det er de alle jo) men de er bare lidt finere.
  Kan du ikke investere i to par og så tage nr. 1 og 3? Så ville du kunne klare alt denne sommer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jo!! Det var en fabelagtig ide. Det gad jeg godt…men jeg tror ikke min konto er enig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for YSL – synes den lidt firkantede ægte ballerinasnude er lige i øjet og klart på vej ind igen 🙂
  Kan også godt lide alle de andre, men jeg ville gå efter nogle, som man måske ikke ser så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, altså, det tænker jeg altså også? Hvor mange andre måske ville mene, det var lidt for meget, så synes jeg bare det er super cool – og se da lige de små hjerter, altså….ikke til at stå for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er VILD med 1 og 2, de udskæringer er fantastisk smukke! Tror personlig jeg ville ende med nr 1 🙂 kunne virkelig godt se dem på dig, så nr 1, nr 1, nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   😉 Haha….åhh, I gør det ikke nemt for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Stella for sure! Men kan godt følge Ann-Sophie i, at de der loafers kunne være meget dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja. Der har hun altså en pointe af den mere tungtvejende slags, vil jeg mene. Men igen: de ville jo alle sammen være mig ,)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det første par (chloe) er min klare favorit med nr2 fra stella på en tæt 2.plads. De sidste to er også pæne, men synes af en eller anden grund de er mere efterårsagtige, tror måske det er fordi de er mere firkantede og robuste at se på og ikke så sommerlette.
  Spændt på hvad du vælger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt klart nr. 1! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Iuel-Brockdorff Bek

  Ih de er fine. Er helt vild med med Stella skoene. (du kan ikke tilfældigvis huske hvad de stod i:))
  Tænker også at miumiu er mest din stil, uden at kende dig, men ud fra billeder etc.
  Jeg syntes 1,2 og 3 , så er du dækket ind til diverse outfits:) Så mangler du bare et par høje sandaler så kan du danse gennem sommeren:) Ja man får lyst til at opdatere sin sommergarderobe i dette vejr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, det kan jeg faktisk ikke huske, men jeg kan sagtens undersøge det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt ville jeg vælge Chloe. Ingen tvivl! Enormt klassiske men med fantastiske detaljer = WIN!! Og jeg tror, at du kan bruge dem til alt.. som i ALT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lei

  Synes at Stella skoene er så fine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Klart det 1. par… De er SÅ fine..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er klart mest til Stella, både formen og udskæringerne er lige i øjet, synes jeg. Men farven ville nok være meget lidt klædelig til mine smukke englænderblege ben, så ville sandsynligvis ende med Chloe. Og eftersom du jo klart skal vælge sko efter MIN hudfarve, så har jeg nu løst dit problem for dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, jeg elsker dit argument 😉 Men ja, jeg har jo altså også blege ben og fødder et godt stykke endnu. De ville uden tvivl have været fabelagtige, da jeg var i Thailand og bare skulle have blødt, fladt fodtøj på de sommerbrune fuser ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 100% Stella! Men det er bare hvad jeg ville vælge… har nemlig et ret anstrengt forhold til loafers. I don’t get it.
  Hvis ikke Stella, så YSL! Er helt vild med de firkantet snuder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja jeg er ret enig med dig i at både Stellaerne og YSL er gudesmukke. Men det synes jeg nu altså også at de fine Miu Miu loafers er….man enten elsker eller hader dem, tror jeg. Jeg hører til de første 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Stellaerne..helt afgjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  De sorte fra Chloe!!!!! HELT klart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke

  chloe eller stella, ingen tvivl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Chloe!! Uden tvivl…
  Eller YSL’erne er altså også virkelig skønne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle m s

  Normalt ville jeg blindt svare YSL. Men her vinder Miu Miu altså! De er skide flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina st

  CHLOÈ!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Haha, I gør det ikke nemt, piger…..tænke tænke….:)

  tror dog jeg efterhånden har udelukket et par….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  helt sikkert det første par, suuuper flotte jo.
  ville så gerne eje dem !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OBS

  I ER FLERE DER HAR SPURGT: HER ER LIDT INFO PÅ DE VISTE SKO

  STELLA MCCARTNEY FINDES OGSÅ I SORT I BUTIKKEN (KUN STR 36, 37 OG 41) OG KOSTER 899,-

  I NUDE FINDES DEN I STR 40 OG 40 1/2

  MIU MIU FINDES I STR 40 OG 41 OG KOSTER 1200,-

  DE SIDSTE TO HAR JEG DESVÆRRE IKKE PRIS PÅ ENDNU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  iihh, hvor er de allesammen fine. Men jeg har nu alligevel en favorit, nemlig par nummer tre – de super cool loafers fra Miu Miu… Oi, hvor gad jeg godt selv eje sådan et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har op til flere gange nævnt butikken på min egen blog. Og jeg har endda med tiden erkendt mit afhængighedsforhold og fået det indrettet sådan, at jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOBILNØRD