Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

16 kommentarer

 1. Kære søde Pave,

  Jeg kunne ikke være mere enig med dig, men det er vel heller ikke for ingenting, at du har den fine titel!

  Uheldigvis føler jeg mig dog overbevist om, at vi virkelig må være kæmpe for at holde fast i vores tro – min storebror på 3 år er fx allerede blevet hjernevasket af mine kedelige forældre og sidder og irettesætter mig, når jeg kaster lidt rundt med maden eller ødelægger hans høje tårn af legoklodser – hrmpf!

  Nej al magt til babypower med dertilhørende herskersyge og destruktive tendenser – måske vi skulle få startet en verdensomspændende revolution, så vi én gang for alle kan få vist de kedelige voksne og strenge storebrødre, hvem det er, der virkelig bestemmer?

  Masser af møs fra Fidusen XX

  • guldlog

   Åhh, søde Fidus.
   Du er smuk og meget klog. Al magt til babypower, herskersyge og destruktive tendenser – meget enig. Jeg fornemmer, vi to kunne blive gode venner? 🙂
   Knus Paven

 2. Sikke en god prædiken .-) Jeg synes nu ikke Paven ligner en terrorist på de fine billeder, men det er måske helt bevidst fra hendes side, haha.

  • guldlog

   Haha, det er skam helt bevidst!

 3. Maja

  Det får altså smil frem på læberne! Elsker pavens prædiker – så finurlige!

 4. Årh, det er altså den sødeste terrorist, jeg nogensinde har set!

  • guldlog

   Ingen tvivl om det. Og hendes højhed er også godt klar over det. Vi anvender ofte smilet og de blå øjne som skalkeskjul for unoder 😉

 5. Hehe, hun er altså virkelig en sød terrorist 😀 Jeg bliver altid så glad af de prædikener – jeg kan altid nikke genkendende til det meste (eller min søn kan – jeg er en af de der uforstående forældre, der ikke kan se det sjove i at terrorisere. Hehe)

  /Stine

  • guldlog

   Hihi, det var godt:) Og ja, jeg har også på fornemmelsen, at vi ikke er de eneste forældre, med små terrorister i hjemmet 😉 Men det er på en eller anden måde også meget rart at vide, at man ikke er alene. Så man ikke tror, det er vores fejlagtige opdragelse, der er skyld i den omfattende huslige terror!

 6. Camilla

  Hvor er jeg glad for det ikke kun er herhjemme sådan et pragt eksemplar af en terrorist findes! Vores eksemplar ynder også at vælte hendes badekar så en mindre syndflod overgår badeværelset…

  • guldlog

   Haha! Den var ny, den med badekaret! Men det er sikkert blot et spørgsmål om tid 😉

 7. Emma

  Du skriver så fantastisk flot! 🙂

  • guldlog

   Årh, tak søde du. Eller jeg mener…siger Paven!

 8. yiiir, hvor er hun sød! jeg har selv en baby der stadig kun er på vej til at blive mobil, men han kan nu alligevel terrorisere hele lejligheden! Elsker disse prædikener fra paven
  -C

  • guldlog

   Årrh, tak skal du have 😉 De kan bare dét der, de babymus 😉

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk