GULDKORN PÅ GULDKORN

SNAPS FROM BERLIN

Lige en sidste omgang snapshot herfra. Den vellykkede tøsetur til Berlin bød mest af alt på en masse veninde-tid og alenetid væk fra børn og babyer. Men der blev også tid til andet.

F.eks at sidde og drikke kaffe i solen ved Mauerpark og sludre om alt og intet…

Gå lange ture (efter ekstreme mængder indtag af mad og kage) og droppe forbi de mange loppemarkeder med alverdens fund og fiduser.

Drikke bobler af gamle portvinsglas imens/inden/efter/ håropsætning til den helt store guldmedalje. Er min veninde ikke dygtig??!!

Og nååå ja, vi fik jo også shoppet lidt. Denne denim skjorte tilhører min veninde, der købte den i American Apparel og jeg synes den er djævelsk cool!! Nedenfor; Mine to særeste køb: En computertaske, jeg valgte at proppe alt min gejl i – og brugte som kæmpe clutch – og en lige så stor øl!! (Jeg KAN bare ikke drikke øl, aner ikke, hvad det er – min halshul snører sig sammen…..giv mig vin, sprut og bobler….men øllene – dem får i for jer selv!)

7 kommentarer

 • Så fine billeder – elsker Berlin. Det hår er bare smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, hendes hår er bare så fint! Og hun satte det seriøst på 10 min!! Så snyd. Jeg er én af dem, der kan være 20 min om en almindelig knold 🙂 Haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem er hende den lille tykke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Det ser vildt hyggeligt ud – og jeg er SÅ enig med dig mht øllene. Desværre, for der er nu et eller andet over en øl udendørs i en solbeskinnet park, der taler til mit sociale gen, og der er det ikke helt det samme med vin og bobler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja jeg er meget enig! Og af samme årsag forsøger jeg også hver sommer, hver jul, hver gang festlige lejligheder byder det osv. osv. Men jeg kan bare ikke. Jeg drikke dem simpelthen så langsomt, fordi de forekommer mig så uendeligt triste og intetsigende og derfor ender det med at den kun bliver endnu mere trist og intetsigende – og varm og helt slunken 🙁 Men du har ret, ved nogle situationer så er bobler og vin bare ikke helt det samme, vel??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULDKORN PÅ GULDKORN