I WANT, I NEED, I LOVE YOU

BON´A PARTE EVENT

En kvik læser skrev forleden i en kommentar, at det undrede hende, at Lisbeth fra It´s Fashion Baby og jeg var taget til Bon á Parte event, da hun ikke umiddelbart kunne se vores stil afspejlet dér. For så vidt har hun ret. Og så alligevel ikke.

Faktisk skrev jeg allerede om dem HER, især på børnefronten har de gode styles, synes jeg. Men se f.eks også denne super cool jakke, som jeg godt gad gå efteråret i møde i. Elsker batwing ærmerne, de skrå lommer, det grå tweed og de rå kanter. Den er praktisk, når jeg skal cykle, cool med et par sneakers & elegant tilsat fx et par lange skindhandsker og høje hæle.

Apropos jakke, ved trofaste læsere, jeg er uendeligt glad for min sødsuppefarvede Weekday frakke og derfor skal Paven da have en matchende, ikke? 🙂 Mest fantastisk var dog denne bedårende tophue i sart lyserød med lilla hjerter og kæmpe pompom på toppen. Den må og skal Paven eje!

Så ja – dem der tror, at Bon á Parte stadig kun er et post-ordre firma for kvinder over 40, må kigge igen. Det er bestemt muligt, at finde styles, som er tidssvarende og anvendelige, endda til rimelige priser. Særligt gad jeg svøbe min hals i dette bløde, slangeprint scarf. Det er som om samtlige af mine jakker kalder på det.

Hvis I ikke allerede har fået nok Bon á Parte og nok Guld.log, så kan I her i øvrigt se en video fra Pressemødet, hvor de altså valgte at bruge mig. Snotforkølet og med afslørende render under øjnene efter en uges sygdom, kloger jeg mig om mangt og meget. Ak……

7 kommentarer

 • Begge jakker er ret cool og Bonaparte er faktisk slet ikke så tosset! Jeg har bl.a. et cool canvas net jeg bruger til min computer dagligt. Jeg tager af og til et kig på deres webshop og glemmer at jeg engang tænkte at det er stedet min mor køber tøj 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • orv ja, den jakke er virkelig cool! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sådan en ambivalent forhold til Bon’a’parte. De har nogle ret fine styles, omend deres priser er lidt for pebret for deres tøj. Begge jakker du har fundet er dog ret fine, men om jeg selv ville hoppe i den kan jeg ikke lige svare på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] april 2012 Guldlog.dk om vores pressemøde 27. marts 2012 Malsen.dk om varer fra vores Outlet 5. marts 2012 Theblackone.dk om vores sorte […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] som Bon´ a Parte har været så venlige at forære mig. Jeg talte allerede varmt for den i vinters lige her. Den er helt perfekt som overgangsjakke, i lækker tweed kvalitet, dejligt oversize og med cool […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WANT, I NEED, I LOVE YOU