IT´S TRENCHY TIME

CIRKUSHESTEN

Egentlig tænkte jeg sej Batman, da jeg første gang så denne jakke, men nu hvor jeg kigger på disse billeder, tænker jeg mere på en gakket cirkusartist 😉 Måske er det Nørrebros sprælske baggrund, dont know. Men jeg elsker den! Den har mange underspillede detaljer, man først ser, når man kommer tæt på.

Og så er den for mig et dejligt alternativ til en klassisk blazer eller en rocket læderjakke, når man ikke lige er i humør til dem….samtidig er den overfladebehandlet, så når solen falder rigtigt, ser den både grå/blå og sort ud.

Bukser: Secon Female/ tee: H&M/ sko: Acne/ kappe: Bang Bang Cph

10 kommentarer

 • Line

  Jeg kan ikke se noget cirkusartist i den, men hvad jeg kan se er, at den er helt ekstremt flot! Tror måske jeg sukkede lidt, da jeg så den, haha… Den måtte godt nok gerne lande i mit skab! Og som altid har du stylet den perfekt og… ja. Den er ikke cirkus, bare stilfuld – det må være baggrunden, der giver dig det andet indtryk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, okay det er jeg da glad for du synes 🙂 Men cirkus artist behøver vel heller ikke være dårligt? 😉 Altså, sådan lidt underspillet gakket er vel ok, tænker jeg (måske fordi det passer meget godt til mig?)….men ja, måske er det som sagt bare baggrunden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den altså bare fed. Jeg elsker, når man kan tage et stykke tøj på, som bare er lækkert og har mange fede detaljer, så man ikke behøver at tage alt muligt andet gejl på. Dem er virkelig lækker den der! Er vild med Bang Bang Cph (også deres børnetøj. Hehe)

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis. Meget enig, sådan nogle stykker tøj og også mine absloutte favoritter! De redder mange tøjkriser! Det er vigtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er gøglet på den super fede måde! Elsker Bang Bang’s design, og denne kappe er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkusartist eller ej, du ser knaldhamrende godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes heller ikke, du ligner en cirkusartist 🙂 Du ser super cool ud i helt sort – med antydningen af lækre detaljer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Det er altid lidt tricky med helt sort i sort. For det bliver nemt meget dystert og halvtrist..men men lidt forskellig struktur, lidt diskrete detaljer og som her fx skinny jeans og voluminøs top, så kan det trods alt godt virke friskt og spændende, synes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT´S TRENCHY TIME