♥ THERE'S A NEW KID IN TOWN

DOUBLE UP!

Paven har fået double up på Kanin. Ninus har som nævnt ikke veget fra Pavens side siden hun var 2 dage gammel. Og forældrenes angst for at miste verdens mest effektive krise-knuser er vokset simultant med Pavens kærlighed til den lille langørede fætter. Petra, hedder den nye pige i klassen. Og selvom hun er meget sød og ikke mindst uforskammet blød, så er hun bare ikke lige så god. Hun går an. Og kan godt leges med. Men hun kan ikke slukke ildebrande – og der er ikke plads i Pavens seng om natten. Man har vel favoritter og særligt udvalgte senge partnere….tsk tsk……Men sammen giver de alligevel dobbelt glæde:-)

Paven er iført:
trøje fra Cheap Monday/ body fra Wheat/ strikfutter fra Poppy Rose/ strømper fra Norlie

6 kommentarer

 • Den body har vi også… 😉 Pas på lukningen omkring trykknapperne, den er meget skrøbelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det kunne have været os i går, det der. Vi tog Kaninus nr. 2 frem for at se, hvordan han blev modtaget (vi har haft ham i et år nu, men aldrig brugt ham), og han kunne skam godt leges med, men det var kun den ægte Kaninus, der for alvor duede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor er det sjovt. Ja, kan godt huske det er lang tid siden, I købte nr 2:) Vi fik den foræret og jeg har ikke rigtig turde introducere den før for nylig. Den er som sagt fin at lege med og pjatte med, men ikke til at sove med eller trøste, hvis man er faldet. Der er det KUN Ninus der dur 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Ej, hvor er det skægt. Min datter fik en tøjhund (den lækreste, blødeste brunørede hundeven fra JellyCat), da hun var lille, og hun har elsket den lige siden. Den er med hende i seng, i vuggestuen, i barnevognen, på ferie – alle steder altid. Og jeg var også så hunderæd (no pun intended) for, at den en dag skulle blive væk, at jeg skyndte mig at købe en ekstra. Når hun en sjælden gang finder den nye og løber rundt med dem begge to, ser det nærmest helt bizart ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, ja, man skulle da efterhånden snart tro, dette var et betalt indlæg fra Jellycat 😉 Vores (og Manjas, der også har kommenteret her) kaniner er nemlig også derfra og rent faktisk har de nede i min datters vuggestue endne et ’tilfælde’ af helt sygelig, ekstrem bamse-tilknytnings-kærlighed – nemlig en lille dreng og hans ko – OGSÅ fra samme serie fra Jellycat, haha….så et eller andet kan de altså…. ;o) Og ja, to stk. ser lidt sjovt ud, når de okser rundt med favnen fuld…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♥ THERE'S A NEW KID IN TOWN