CIRKUSHESTEN

FALL LEAVES FALL

Selvom farverne på billedet her måske ser lidt efterårsagtige ud, så kickstartede denne dag og dette outfit tværtigmod sommeren for mig. Lørdag var jeg nemlig så heldig, at have manden helt for mig selv og vi drog derfor ud i byen på de tohjulede, præcis som i gamle dage, drak øl i solen, spiste lækker mad i Pisserenden, tog i biffen og efterfølgende på bar – og slentrede hjem igen gennem byens lys og larm med cyklen under armen og åben jakke. Og på intet tidspunkt var det sådan rigtig mørkt. Ahh. Dét er sommer i Kbh. Jeg har nu officielt lagt vinteren bag mig.

Jeg tjekker ind igen senere med min varmeste anbefaling af vores udsøgte madoplevelse. Sjældent har jeg haft så vellykket et resturant besøg!

13 kommentarer

 • Du ser rigtig fin ud på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gisp, et smukt billede af dig!

  Om det er hatten der gør det, eller dine smukke mejslede kindben, skal jeg ikke kunne sige… måske en fræk kombi af de to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt billede af en smuk Loui!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det lyder altså hyggeligt, som I har nydt tiden sammen med hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var det også:) Og det gjorde vi også. Man sætter jo på en aller anden måde langt mere pris på det nu, hvor man ikke bare kan gøre sådan hver weekend. Når man pludselig bliver klar over, hvor unikke sådanne dage/aftener er, så skatter man dem langt mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKØNT med en dejlig date med manden og du har ret….når det aldrig bliver helt mørkt når man er ude, så er det virkelig ved at være sommer. Ah! Vi har længtes 🙂
  Du er SMUK med hat i øvrigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have 😉 Og jeg elsker simpelthen de lange, lyse aftner! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pæne! Det var forresten mig, der var freaken, der sagde hej i Fælledparken den anden dag. 😉 Mit ræsonnement forløb således i løbet af de 2 sekunder, jeg cyklede imod jer: “Hmm, kender jeg ikke ham der? Nåeh jo, det er ham der fra tv… Jamen! Så må det jo være Guld.log ved siden af!” – “Hej Louise!” Og efterfølgende: “Det er sgu da Louise, hun hedder, er det ikke?!” Ellers havde det være virkelig pinligt. Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 🙂 Ja, fangede godt det var dig, de søde smilehuller afslørede din identitet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CIRKUSHESTEN