Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

15 kommentarer

 1. … den gule er jo lige dig, Louise. Jeg siger haps <3

 2. Laura

  Du gør det jo heller ikke nemmere for os andre når du hele tiden finder så fine ting;)
  Kunne ellers godt bruge lidt nyt i garderoben når vi skal på første ferie med lilleprut på 7 mdr. til Mallorca i maj.
  Føler at alt mit tøj er slidt, kedeligt, plettet til m. mos, lugter lidt af sur mælk (Nu må det snart være slut med de to våde pletter foran, trods overforbrug af ammeindlæg) og en masse andre gode undskyldninger for at investere i alt du poster herinde.
  Tak for en fabelagtig og altid inspirerende blog og endnu engang tillykke med Petit podium( Er allerede afhængig)!

  • Tak for de søde, rosende ord. Og ihh, hvor jeg dog kender det. Husker tydeligt tiden, hvor alt mit tøj KONSTANT var smurt ind i gylp, mælk, bræk, skidt, mos og andet hyggeligt smørbart 😉
   Lyder vel nok skønt med ferie! Det kunne jeg også godt bruge lidt af. Nyd det! 🙂

 3. Ikke for at lede dig i fordærv, men uf – du ville være toplækker i den lange gule sag! Den Acne clutch ville jeg i øvrigt gerne selv sporte..

  • Haha, Katrine – jeg er simpelthen nødt til (helt objektivt, naturligvis) at give dig ret!

 4. Den er så lækker den ACNE clutch, jeg har nedstirret den op til flere gange, og jeg vil så gerne eje den!
  Lækre kjoler fra Mango, jeg har heller ikke shoppet der i et årti nærmest…. Der vil jeg undlade at kigge forbi, ejer nemlig heller ikke kongens mønt til den slags, det er dyrt at indrette nyt hus, og desuden så har jeg allerede shoppet en del på det sidste…. Man får bare aldrig nok!!

  • Ninna, det lyder klogt at holde sig væk fra webshoppen – hvordan gør man den slags?? Holder sig væk. Jeg er super dårlig til det. Også til ikke at falde i, når jeg gør det. Faktisk har jeg allerede købt én af tingene. Jeg prøvede virkelig…..men uhh, det er svært. Og ja, når man som jer også har nyt hus at indrette, så er det svært ;o) Men gid det var mig, der havde et helt nyt hus at indrette!! Det gad jeg SÅ godt 😉

 5. Ja, de har faktisk ret mange fine sager hos Mango. Jeg blev også ganske overrasket – på den gode måde 🙂

  • Ja, ikke? Jeg er vældig overrasket. Flere af deres sko/støvler er faktisk også ret fine! Og priserne er jo meget rimelige…..

 6. Syntes kun i er 3 i topbaren??
  Syntes t-shirten er super fed 😉

  • Hej Tina, ja vi er desværre godt klar over det. Vi arbejder på at få Fie på igen 😉 Og ja, er den ikke cool? Jeg gad virkelig godt eje den!

 7. Fantastisk, fantastisk (gul) kjole fra Mango. Prisen er også overkommelig! Haps!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk