FEM FEDE

I WANT, I NEED, I LOVE YOU

Kjole: Mango/ clutch: Acne/ t-shirt: Storm & Marie /kjole: Mango

Åhh. Hvem der bare havde en stærk rygrad, en propfyldt bankkonto, et overlegent klædeskab, evnen til at sælge ud af gamle klude og ikke mindst et minimalt behov for nye tilføjelser til garderoben. Har ofte tænkt, at kvinder, der slet ikke har behov for at shoppe og som sagtens kan holde sig i skindet i månedsvis, må være lavet af et helt særligt stof? Jeg MÅ modstå fristelsen, da jeg skal have penge til nogle meget vigtige flybilletter….men for søren. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst shoppede i Mango. Det må være helt tilbage til skoletiden. Jeg er dog utrolig positivt overrasket, efter at have besøgt deres webshop. Der er op til flere uundværlige items derinde – se lige disse to kjoler! Til at dåne over! Og det samme er prisen faktisk. Kun 399,- bananer for den lange gule. Amen altså.

15 kommentarer

 • … den gule er jo lige dig, Louise. Jeg siger haps <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du gør det jo heller ikke nemmere for os andre når du hele tiden finder så fine ting;)
  Kunne ellers godt bruge lidt nyt i garderoben når vi skal på første ferie med lilleprut på 7 mdr. til Mallorca i maj.
  Føler at alt mit tøj er slidt, kedeligt, plettet til m. mos, lugter lidt af sur mælk (Nu må det snart være slut med de to våde pletter foran, trods overforbrug af ammeindlæg) og en masse andre gode undskyldninger for at investere i alt du poster herinde.
  Tak for en fabelagtig og altid inspirerende blog og endnu engang tillykke med Petit podium( Er allerede afhængig)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de søde, rosende ord. Og ihh, hvor jeg dog kender det. Husker tydeligt tiden, hvor alt mit tøj KONSTANT var smurt ind i gylp, mælk, bræk, skidt, mos og andet hyggeligt smørbart 😉
   Lyder vel nok skønt med ferie! Det kunne jeg også godt bruge lidt af. Nyd det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke for at lede dig i fordærv, men uf – du ville være toplækker i den lange gule sag! Den Acne clutch ville jeg i øvrigt gerne selv sporte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Katrine – jeg er simpelthen nødt til (helt objektivt, naturligvis) at give dig ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så lækker den ACNE clutch, jeg har nedstirret den op til flere gange, og jeg vil så gerne eje den!
  Lækre kjoler fra Mango, jeg har heller ikke shoppet der i et årti nærmest…. Der vil jeg undlade at kigge forbi, ejer nemlig heller ikke kongens mønt til den slags, det er dyrt at indrette nyt hus, og desuden så har jeg allerede shoppet en del på det sidste…. Man får bare aldrig nok!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna, det lyder klogt at holde sig væk fra webshoppen – hvordan gør man den slags?? Holder sig væk. Jeg er super dårlig til det. Også til ikke at falde i, når jeg gør det. Faktisk har jeg allerede købt én af tingene. Jeg prøvede virkelig…..men uhh, det er svært. Og ja, når man som jer også har nyt hus at indrette, så er det svært ;o) Men gid det var mig, der havde et helt nyt hus at indrette!! Det gad jeg SÅ godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de har faktisk ret mange fine sager hos Mango. Jeg blev også ganske overrasket – på den gode måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? Jeg er vældig overrasket. Flere af deres sko/støvler er faktisk også ret fine! Og priserne er jo meget rimelige…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes kun i er 3 i topbaren??
  Syntes t-shirten er super fed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina, ja vi er desværre godt klar over det. Vi arbejder på at få Fie på igen 😉 Og ja, er den ikke cool? Jeg gad virkelig godt eje den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk, fantastisk (gul) kjole fra Mango. Prisen er også overkommelig! Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FEM FEDE