RICE EVENT

MISSING BCN

Jeg savner Barcelona og varmen, savner at dase dagen lang på cafe med mine to favoritmennesker, savner at sove længe til lyden af byens larm og savner at rejse….ahh….

19 kommentarer

 • Søde søøøøøde billeder 🙂
  Jeg savner også varme, sol og bare fødder i sandaler, men jeg er optimist og tror på at det venter lige om hjørnet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak søde du. Og ja, kan jeg ikke låne lidt af din optimisme?? Lige nu føles foråret meget langt væk….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens følge dig, især nu hvor jeg selv spenderer tiden i Spanien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heldige rad! Misundelse er en grim ting…..åhhh, jeg vil også!! 🙂 Nyd det, heldige kartoffel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor I ligner hinanden på de her billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thi hi, det kan jeg slet ikke selv se 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jo, jeg kan også se det! især jeres munde på billede 2, synes jeg! 🙂 super søde billeder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, af underlige årsager bliver man selv ofte blind på den slags…men det er jeg glad for, I skriver, for jeg får ellers altid at vide hun ligner sin far;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror og håber også på rigtig forårsvejr snarest. Nu kan det da ikke vare længe.
  Skønne billeder af jer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det MÅ komme snart. Sad lige og kiggede billeder hos en anden blogger fra sidste år samme tid og der gik vi altså rundt i bare ben og sommerkjoler!!! Helt vildt, så forskellig april kan være….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde billeder af jer begge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så kære I ser ud sammen. Når man lige har afleveret barn i vuggeren (og burde skrive og IKKE kigge blogs), så kan man jo altid falde i svime over andres skønne unger 🙂 Og du ser lækker-ung-mor-agtig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! I know what you mean…….Aehm, det sidste ved jeg ikke lige, hvad jeg skal sige til? Men jeg tager det som en kompliment? 🙂 Hvor længe er man egentlig ung-mor? Det er da i hvert fald fint, hvis man ser mig sådan, når jeg nu faktisk er +30 😉 Men jeg lapper det mig 😉 hahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Absolut ment som et kompliment 🙂 Kan blot huske, du for nogle uger siden syntes, du så gammel ud på et billed. Når jeg ser disse, synes jeg bestemt ikke, du ser gammel ud. Men hey, jeg er også selv 30 og mor til en på 1, så måske forsøger jeg blot at opretholde illusionen om, at jeg selv er lidt ung-mor-agtig. Selvom tallene (muligvis) taler imod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Nu har jeg kigget og kigget på dine fine billeder fra Barcelona – og I ser så afslappede og glade ud 🙂
  MEN jeg har også kigget og kigget på Pavens skønne jordbærdjævlehue…. det skulle vel aldrig være hjemmestrik (af en dygtig farmor/mormor), i så fald, ved du om det er muligt at finde en strikkeopskrift? Jeg er in love – og har en sød mor der gerne strikker til min lille Enehersker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, tak. Ja, jeg synes også den er så sød. Vi har fået den af vores underbo, hvis mor vidst nok selv har strikket den, så det bliver desværre nok lidt svært at opstøve en opskrift. Måske kan man google sig fremt il noget? Vi har fået dem i mange forskellige farver og de er simpelthen så søde! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Den er virkelig fin – er meget misundelig (selvom det er en virkelig uklædelig ting) 🙂 Vi har også flere udgaver af djævlehuen som mormoderen har produceret – måske er hun hardcore nok til at strikke en freestyle Jordbærhue! Jeg har ledt efter en opskrift, men uden held…. måske skulle jeg give det der google endnu et forsøg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, altså, det er da klart forsøget værd! God jagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RICE EVENT