BON´A PARTE EVENT

SUMMER LOVIN HAPPEND SO FAST

Tænk en gang. For et år siden strollede jeg frejdigt rundt i Fælledparken døgnet rundt med verdens fineste pixi Pave, som charmede alle omkring sig og nu er hun pludselig blevet så stor. Tid er noget mystisk noget, for jeg kan ikke helt forstå, hvordan det lige skete? Nu vinker min lille pige, når jeg går, hun strækker armene ud til et kram, når jeg kommer, hun siger ja og nej til mad (måske ikke med eksakte ord, men så med grynt og hovedrysten), som hun i ørigt helt selv spiser, ikke noget med at blive madet. Hun danser, når der er musik, rejser sig op af alt og har i det hele taget fået sin helt egen tydelige personlighed. Syret. Lige før, for lidt siden, var hun jo bare en lille klump, der lå og sprællede og fandt sig i hvad som helst. Når denne sommer om forhåbentlig ikke så længe igangsætter, så indtager vi nok Fælledparken på helt ander måder…..

14 kommentarer

 • Jeg har det på nøjagtigt samme måde og har tænkt de samme tanker. Det er helt vildt, hvor meget der kan ske på et år. Den unge herre herhjemme er i hvert fald blevet vældigt selvstændig, og har meget bestemte meninger om, hvad han gider og især, hvad han ikke gider. Det er fantastisk!

  /Stine

  Forreste, er helt pjattet med Pavens leopard dragt – den er jo SÅ fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja præcis. Både hvad vil – og især ikke vil 😉 hvor bliver tiden dog af? Det er så underligt, at de pludselig har deres egen mening om alt og kan det meste selv 😉

   og tak, leodragten brugte vi også meget sidste sommer, nu er den selvsagt alt for lille. den er fra MarMar og virkelig i en lækker kvalitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nederste billede dejligt! Det gør mig virkelig utålmodig efter at få min egen unge.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😉 Jamen, de kan også anbefales, de kære små. Om end der jo også er dage, hvor man savner livet før de kom 😉 Og sådan en sommer på barsel i byens parker, det skal man i hvert fald ikke kimse af 😉 !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt når man lige pludselig opdager at ens lille baby, er blevet et stort barn! Jeg får stadig et chok nogen gange når Sylvester siger NEJ, eller i det hele taget har en mening om noget….
  I skal nok få mange skønne oplevelser til sommer, især tror at jeg at vand og sand kan bringe stor glæde frem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis Ninna! Og ja, særligt sand og vand bringer stor glæde. Jeg ser frem til mange ture i sommerhus ved vandet og en over ivrig Pave i vandkanten, haha….Hun fik lidt forsmag i Barcelona og det var ret tydeligt, at det er den nye favorit beskæftigelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiden flyver afsted når man bliver mor. Her nærmer vi os 4-års fødselsdagen!

  Dejlige billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønne billeder af jer, dig og Paven 🙂
  Og hvor kan jeg kun nikke genkendende til det med tid, min Lille Ven er lige pludselig blevet 7 mdr – hvordan gik det til?? Han er jo kun lige kommet! Så jeg nyder hvert øjeblik med ham og det han kan lige nu, i stedet for “hvor bliver det sjovt når han kan….” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalia

  Ihh, Sikke nogle skønne billeder af jer begge 🙂
  Må man spørge lidt ind til dit tøj på nederste billede? Synes det ser så fint ud med striber og (army?) jakke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have Natalia:) Ja, det må du da. Kjolen er fra H&M, den kostede ingenting og jakken er fra Zara…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • og ja, det er en army. men begge dele er et par sæsoner gamle, så jeg tror ikke, det kan købes længere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hører under basistøj – og ærlig talt, det MÅ man da elske! Leoparddragen har Paven tidligere vist frem, og jeg tror ærlig talt det er på tide, at Fidusen snart bliver indehaver af et par leoleggings […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan lige så godt gå i skriftestolen med det samme. Paven og jeg har noget med leo. Se f.eks bare denne lækre heldragt, eller hvad med disse leo-lækre leggins. Mor mener tilsyneladende ikke, man kan få for meget leo, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BON´A PARTE EVENT