FALL LEAVES FALL

TIRE BOUCHON

Som lovet en lille mad anbefaling herfra. Lørdag blev nemlig brugt på diskret, fransk vinbar i Teglgårdsstræde. Og det er jeg meget glad for, den gjorde. Sjældent har jeg smagt så udsøgt og samtidig uhøjtidelig mad i perfekte rammer. Tire Bouchon’s køkken er klassisk fransk iblandet skandinaviske inspirationer. Til forret fik vi kartoffel/porre suppe på Champagne med røget crouton og stenbidderrogn. Det.var.så.godt. Virkelig. Suppen, der næsten mere var en mousse smagte tydeligt af champagne og kombineret med stenbidderrogn og en helt, helt perfekt afstemt hvidvin var det noget nær perfektion!!

Stedet er småt og man sidder tæt. Men der er charme og stemning og ikke mindst tydeligt kompetente kræfter bag. Hver enkelt glas vin er nøje afstemt maden, hvilket giver en langt mere fuldendt oplevelse. Min mand fik rødvinsbraiseret lammeskank m. syltet gulerod, forårsløg og polenta, mens jeg fik en fransk unghane, der havde ligget og simret i en støbejernsgryde fuld af Riesling, svampe og gremolata. Såvel hans som min rødvin var helt perfekt afstemt retten. Utrolig vellavet og velsmagende og bestemt ikke sidste gang, vi skal spise der.

4 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Mmmm hvor ser det lækkert ud – den må jeg teste snarest muligt. Og du er altså fantastisk fin med hat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det skal du unde dig selv! Det er virkelig godt. Især hvis man er en sucker for god vin! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det lyder bestemt som noget der skal prøves 🙂 Mmmmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FALL LEAVES FALL