THE BEAUTY OF SIMPLICITY

DISTORTION 2,0

For et år siden så Distortion sådan her ud for mig. Egentlig havde jeg glædet mig til, at vi i år skulle have passet Paven i forstæderne, mens vi kombinerede lækker launch hos skønner venner med dans og Distortion. Men ak. Som de fleste børnefamilier hurtigt må sande, er planlægningens kunst en disciplin af næsten uopnåelig karakter…Paven er blevet syg (igen) og vi må derfor afvente og se, hvad udviklingen er. Imens kan vi jo så hygge os med lidt glade minder fra en noget anderledes – men virkelig hyggelig – Distortion sidste år.

Skal I af sted i år??

Find Holger 😉

21 kommentarer

 • Malene

  Århh hvor er Paven bare drøncharmerende på de billeder.

  Jeg elsker at I tager hende med. Selvfølgelig skal man omstille sig når man får børn, men dig og din mands tilgang giver mig mere mod på projekt børn engang i fremtiden. Ja jeg er stadig afskrækket ved tanken om alle de ændringer det jo fører med sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Og min 2012-Distortion er desværre præget af speciale det meste af tiden. Det er i øjeblikket min lille baby – og det går ikke helt efter planen for tiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha speciale-baby <3 Ja, det lyder faktisk lidt som et alm. børneliv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er iøvrigt helt enig med Malene… jeg synes I er så pisse seje og jeres tilgang til at være forældre er så inspirerende! Børn ændrer ens liv ja, men man behøver ikke kaste håndklædet i ringen og sige “nu kan vi ingenting de næste 15 år fordi vi har børn”. Og det gør I virkelig heller ikke… inspirerende og jeg håber at jeg kan følge jeres eksempel en dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du sød <3 Jeg er rigtig glad for, at vi kan inspirere og ja, vi prøver i hvert fald:) Det er langt fra altid, det lykkes at være overskudsagtig og sej med en baby, men mht rejser og oplevelser, så maner jeg faktisk ikke friheden er ret indskrænket i forhold til tidligere. Nu har vi self. nok også haft en relativt nem baby, som generelt arter sig 🙂 Men vil nu alligevel hævvde, at man snildt kan tage ud og opleve verden og hverdagen sammen, så længe man blot er fælles. De fleste børn er lidt ligeglade hvor de befinder sig, så længe man er der med dem 😉 Og naturligvis bliver præmisserne nogle andre, fx. kommer man ikke så meget ud om aftenen, når man rejser, fordi de skal hjem og puttes på et tidspunkt, men rigtig mange begrænsninger er nok sat af forældrene og ikke børnene, tror jeg.

   Og helt generelt har jeg erfaret, at selvom man har en svær dag, hvor ungen fx ikke vil sove eller er utilfreds el lign., så blive dagen sjældent nemmere af at man bliver indendøre og sidder og surmuler. Men ja, der er også dage, hvor man ikke lykkes som overskuds agtig mor – fx. lige nu, hvor Paven ligger med over 40 i feber, så er det svært at fortage sig så meget..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Malene:) Ja, det kræver i den grad noget omstillingsvillighed, men jeg mener nu også godt, man kan gøre meget de samme ting, som man kunne før man fik barn. Det er blot på andre præmisser. Self. kan man ikke danse i gaden til kl. 05.00 om morgenen (eller det KAN man godt, men så får man ikke noget søvn ;)…), men man kan sagtens tage ud og opleve sammen som familie. Min opfattelse har i hvert fald været, at så længe vi gør tingene sammen og hun er sammen med os, så er det mest os selv, der sætter begrænsingerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husker godt Distorsion sidste år, og husker at det var min søn, der tog medaljen for surt barn til musikbegivenheden. Kan kun bakke op omkring, at barn skal være oplagt og ikke det mindste sløj, før i tager afsted. God bedring til prinsesssen! Hos os er det mig, der er forment adgang til vuggestuen, da der er lussingesyge i omløb… Har så også ramt alle de “farlige” børnesygdomme i løbet af graviditeten, og håber at baby inde i maven er intakt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, haha da var det din lille mand, der var utidig 😉
   Og lad os håbe at lillebror derinde har det godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens huske de helt fantastiske billeder fra sidste år 🙂 Rigtig god bedring til Pave-musen! Hun – og I – må tage revanche til næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  HAHAHA, husker selv tydeligt dette tidspunkt sidste år. De små pus får de vildeste æblekinder af de hørebøffer. Vi bor midt i distortion på Vesterbro, så vi skal med igen i år – mm. det vælter ned. Og denne gang med alkohol. Juhu. Altså til mig. God bedring til paven – næste år, hvor solen skinner, er hun klar til børnedistortion. Det bliver sjovt.
  Ps. Er helt enig i dine betragtninger angående det at have børn. Jeg synes endda mit liv er blevet nemmere efter jeg har fået min datter – hun var lige, hvad vi stod og manglede. Og det er da pissesjovt (for det meste) at have børn med på ferie, museum osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, haha de vildeste æblekinder 😀
   Uha, ja når man bor midt i, så kan man vel næsten ikke undgå at deltage? 😉 Og mht alkohol, så var det også uden for mit vedkommende sifste år, men det afholder jo ikke én fra at hygge sig og feste lidt. Og ja, i nogle henseender er det faktisk blevet nemmere med børn, det vil jeg give dig ret i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PernilleW

  Skønt billede af jeres lille pige! Er selv på udkig efter høreværn til vores den yngste:-)
  Håber, det lykkes for jer at få en lille bid af Distortion også i år.
  /Pernille
  P.s. Er ny læser af din blog (som ser så fin ud) – håber, det er ok, jeg linker til den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for rosen Pernille og velkommen til! Hvor dejligt at du tager dig tid til også at skrive en lille kommentar 🙂 Det er naturligvis helt ok, at du linker. Se evt. mit link til hørebøfferne nedenunder, måske du skal have dem der? God fredag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille: Jeg kan dog ikke se, hvor du linker fra? Har du også en blog? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for det! Ikke mindst for info om de lækre hørebøffer, som snart finder vej hjem til os:-)

   Og undskyld det manglende link til min nystartede blog – jeg famler stadig lidt rundt herinde i blogland. Men kig endelig forbi, hvis du får tid:-) Den hedder Mokka og Mælkeskæg.

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak det vil jeg bestemt gøre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hvor har i købt ørebøfferne?? Vores lille prinsesse er da nødt til at ha sådan nogle fancy pink nogen til sommerens koncerter;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare skønne de billeder! en rigtig charmetrold..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE BEAUTY OF SIMPLICITY