IT´S GETTING BETTER WITH AGE

H&M PRESSEDAG

I forrige uge var jeg til H&M´s Presseevent og alene ud fra ovenstående billeder er det tydeligt, at især sten, påsyede perler, bling og pailletter var et gennemgående tema. Se f.eks de små guld blade, der diskret er drysset ind mellem resten af de overdådige sten. Cool detalje. Især den ekstravagante cap i marinblå var en personlig favorit…

I samme marineblå nuance var denne lange, enkle frakke, også en favorit, med smuk lukning og gennemførte lommer, der ved nærmere eftersyn er minimalistisk perfektion:

Sidst men ikke mindst dvælede mit blik utallige gange ved denne mannequin. Jeg er vild med det hele. Alle enkelte dele og stylingen af dem sammen. Den underspillede skødesløse boheme-feel sådan en lang kabelstrik i mosgrøn giver den over-glamouriøse nederdel i ægte Dallas-style er en skøn kombi. Jeg ville nok tilsætte en t-shirt i stedet for skjorte, men ellers – tjek! Dog stod der ‘minus DK’ på skiltet af den smukke strik – skal jeg virkelig tolke det sådan mon, at den slet ikke kommer til DK?? ….

5 kommentarer

 • Strikken er også min favorit – måske skal vi have en delegation til det store udland og hive et par hundrede stykker med hjem!
  Det er det eneste virkelige dårlige ved H&M…. vi vil jo ha det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh den frakke er smuk. Er det en vinterfrakke eller mere sådan en overgangsfrakke?

  Og endnu en gang. Selvom tøjet er vist mange steder i blogland er dine ord om tøjet noget for sig. Og derfor gider man godt høre om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er det en rar kommentar og hvor er jeg glad for at vide, at du har det sådan 🙂
   Den virkede ikke umiddelbart tyk nok som vinterfrakke. Men som overgangsjakke, tror jeg den vil fungere fint:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tak for svar, Louise. Den må jeg vist hellere holde øje med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT´S GETTING BETTER WITH AGE