FØDSELSDAGSGAVER

KULISSE

Beklager det aparte look, men jeg synes, I skulle se, hvad jeg b.la brugte min fredag på:) Jeg havde simpelthen den bedste dag i foregårs! Startede med lidt shopping, derefter PR event med søde mennesker, herfra med sej veninde på job, som er der, hvor billedet er taget – nemlig et gigantisk kulisse og rekvisitlager, hvorfra alle Det Kongelige Teaters kreative udfoldelser igangsættes og tager form. Fascinerende! Herefter videre ud på Halvandet, hvor middag og kold vin blev indtaget i strandstole med udsigt til aftensolens smilende ansigt over Kbh, der først lagde sin rødblussende kind på vandfladen et sted efter kl 21.00.

Efter en flaske vin + det løse gik vi hjem fra Refshaleøen med bare ben og en varm latte, mens vi vendte verdenssituationen. Både Produktionshusets sprudlende scenetæpper og overvældende menageri som Københavns sløve sommersol udgjorde for mig og min fredag en perfekt kulisse…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSGAVER