RUN AWAY TRAIN

NEW IN: NEW GENERALS

Paven er blevet ekviperet med nye klæder, og hvilket mere passende brand end New Generals? Alene navnet passer Hendes Højhed udemærket. Jeg gramsede allerede på kollektionen til modeugen, da jeg så deres show – og lige siden har jeg vidst, det skulle hjem til os og bo. Nu har Paven fået den skønneste kjole med sommerfugleprint og matchende body samt noget nær de lækreste leggins i kongeriget – dem må I se en anden gang 🙂 Tøjet er i det blødeste bomuld og deres print er underspillet cool og casual. Jeg er vild med det!

body + bodydress: New Generals/ sko: Pom d´Api/ tights: Smallstuff

10 kommentarer

 • Sikke et yndigt lille pigebarn:-) Og de sko der, ej men jeg er simpelthen NØDT til at få en pige engang:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det er du da 😉 Jeg vil så til gengæld gerne prøve at have en dreng en gang imellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også fantastisk med en dreng:-) Der bliver leget med biler og biler og biler, og vores nye nabo har en motorcykel, Sylvester skal helst hen og hilse på den flere gange om dagen:-)
   Børn er vist bare skønne uanset hvad:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun fin ud, hende Paven 🙂

  Jeg har netop trukket litteratur til min skriftlige dansk eksamen på lærerseminariet and guess what.. En af de fem tekster, jeg skal arbejde med, er en artikel om digital litteratur, som er skrevet af dig 😀 Det er da lidt sjovt!!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Stine ej hvor pudsigt. Hvor er den fra? Information eller Politiken?
   Så må du jo spørge, hvis du skal have gode råd eller fifs 😉 Jeg har faktisk før fået at vide, at den nu bliver brugt i eksamenssammenhæng på divere skoler, men havde så glemt det igen…rigtig meget held og lykke i hvert fald! Jeg kan godt huske, dengang jeg selv sad og svedte ved litteratureksamen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fra Information. Hehe, det skal jeg nok. Jeg skal skrive om brugen af sms-noveller i danskundervisningen, så det skal nok blive godt. Jeg synes i hvert fald, at det er vildt spændende, og din artikel har givet mig nogle gode idéer 🙂

   /Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor er den lille pave blevet stor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, lige pludselig over night, fristes man til at sige…fatter slet ikke hvordan det kunne ske ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fin og velklædt Pave! Og skoene er også et hit, ser det ud til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skoene er et kæmpe hit! ;O) Og selv moderen, der ellers er lidt bange for lyserød normalt er vild med dem. Igen kan jeg nok ikke undsige mig, at jeg er blevet lettere hjernevasket af klanlederen – nu kigger jeg dagligt på Pom d´Api sko 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RUN AWAY TRAIN