HAR I SET? KAN I HJÆLPE?

RUN AWAY TRAIN

Som allerede nævnt stak Lisbeth og jeg af til Brande forleden. Noget nær det længste, jeg har været væk fra København… Når hele ens familie og svigerfamilie er samlet inden for en meget snæver radius, så ligger den slags bare ikke lige for. Foruden min evne til at chokere min rejsepartner; En benhård jyde med familie i Struer og masser af lang-distance-tog-erfaring, så fik den søde chauffør, der skulle hente os ved pick-up-service på stationen også lidt af et billigt grin. Han lod i hvert fald ikke til helt at forstå mit behov for at posere foran et Brande-skilt. Jeg forklarede ham, at jeg naturligvis måtte have bevismateriale med hjem, hvortil både han og Lisbeth rystede på hovedet….tsk tsk. Fjollede københaver-snude.

Nuvel. For sådan en tog-rookie som mig var der altså tale om en temmelig seriøs get-away. Togbilletten alene kostede det dobbelte af min flybillet til London næste måned gør. Rejsetiden er for øvrigt også dobbelt så lang…Men jeg synes det var SÅ hyggeligt. Elsker at køre med tog. Og så var jeg jo i godt selvskab 😉

bukser: Second Female/ t-shirt: Marc Jacobs/ jakke: Isabel Marant/ sko: Acne

8 kommentarer

 • Du er altså bare så sød 😉
  Og godt ser du ud, der i Brande!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den jakke er smuk! Pæne detaljer og fint mønster – og så den sig jo fremragende med resten af outfittet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er jeg altså også vældig glad for. Men det var nu lidt morsomt at både Lisbeth og jeg havde valgt at iføre os sølv bouchle jakker og jeans + t-shirt, haha…vi havde ikke koordineret det, men det så godt nok sådan ud;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • du får nærmest brande til at se eksotisk ud 😉 ak med de togpriser! det er næsten ikke til at holde ud. vi har familie i det jyske, så vi kender rigtig godt til priserne; og sammenligner også altid med f.eks. fly til europæiske hovedstader. men det lyder til, at brande + togturen var det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er altså ret vildt?? Tænk engang at det er så dyrt at køre med tog i DK. Det hænger ikke helt sammen med andre transportpriser og slet ikke, som du nævner, fly til europæiske storbyer.
   Og tak – hvilken kompliment – at kunne gøre Brande eksotisk ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hvor er det sjovt, Loui 😀 Næste gang, jeg er i Danmark, kan vi også aftale at mødes i Herning, hvis du gerne vil have en togtur til? Jeg har kørt den masser af gange i modsat retning, så jeg har ikke noget imod at slippe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha Herning…det lyder langt væk…ret eksotisk egentlig 😉 ej, spøg til side, ja jeg kan faktisk rigtig godt lide at køre tog, synes det er super hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAR I SET? KAN I HJÆLPE?