BEACH DETAILS

SHAKE YOUR HEAD

Ahh, hvor er det dog befriende og stress-afhjælpende at vade langs vandkanten med sin lille familie og fordøje hektiske uger. Føler mig meget priviligeret, at jeg har et så skønt åndehul, når byens asen og masen har brug for at blive sat på pause. Jeg ved med mig selv, at jeg ville kede mig ihjel, hvis jeg skulle bo så langt væk til dagligt, men jeg nyder det virkelig som privat get-away og favorit familie-opladnings-station. Aner i øvrigt ikke, hvad der foregår på øverste foto, haha….der var meget vind 😉

jakke: Helmut Lang/ bluse: Monki/ skirt: Rodebjer/ boots: Bianco/ taske: Yvonne Kone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEACH DETAILS