SOMMERHUS

SOMMERHUS HIT

Uld/cashmere bukser: Stella Mccartney Kids/ strikfutter: Poppy Rose/ køredragt: Green Cotton/ solbriller: A. J Morgan/ strik cupcake fra Trendsales

Her er lidt favoritter fra sommerhuset. Varme fødder til når man undersøger græsset, en god sove/køredragt til de lange gåture langs vandet, der matcher kystens stranssten, solbriller og kager til hygge og leg i solen samt varme bukser til aftnerne ved grillen…..

PSSST: Husk i øvrigt at kigge fordi bloggens SHOP, hvor jeg lige nu sælger ud af garderoben 🙂

3 kommentarer

 • Hehe, jeg elsker, at vi ejer alle de samme ting herhjemme, og her er de bestemt også favoritter! Særligt Stella bukserne.. nujj, et godt køb, de har været flittigt i brug det sidste halve år, og jeg græder lidt indvendigt over, at de efterhånden er ved at være for små… dem skal jeg så meget anskaffe mig igen til vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvorfor kommer det ikke bag på mig?? 😉
   og ja, de bukser er virkelig skønne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vejrudsigten ikke pt. følger med kalenderen, kan man alligevel godt favne sine sommer favoritter, ikke? Cardiganen er god til alt, lavet i det blødeste uld og luner godt på kolde sommeraftner. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERHUS