C'EST LA VIE!!

SORRY HONEY

Da jeg forleden stod og skulle mødes med min veninde, indtraf pludselig en enorm tøjkrise. Alt imens jeg tømte samtlige skuffer og skabe og intet mente at have, opstod simultant en tanke i mit hoved. Min mands gamle jeans, som ikke har været i brug i en menneskealder, havde den helt rigtige slidte finish, en perfekt gråsort nuance og størrelsesmæssigt det helt rigtige baggy fit…..og som dem der følger med herinde ved, er der ofte ikke langt fra tanke til handling hos mig:)

Jeg befandt mig særdeles komfortabelt hele aftenen og er personligt vild med kombinationen af blazer, heels og slidt, slouchy look. Dog var jeg mildest talt ikke populær hos manden….så skat, hvis du læser med her, kan du så ikke se, hvor rigtigt det var??!!

Blazer & T-shirt: H&M/ shorts: mandens/ sko: Nelly/ shades: Chloe/ ringe: Maria Black

8 kommentarer

 • Jeg havde mildest talt heller ikke været populær, hvis jeg havde så meget som overvejet samme stunt. Når det er sagt, er de jo helt, helt rigtige! Perfekt styling med blazer og høje hæle. De kunne ikke have fået en mere værdig revival 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig Katrine, jeg er så utrolig enig med dig 😉 Kan du ikke videregive budskabet til min sure mand 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da super hvis i kan dele lidt 😉
  Men var du så modig, at du ligefrem forvandlede jeans til shorts…. uden at spørge først?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? Sådan er det jo, man deles når man er gift ,) eller noget….haha…..
   Eij, altså, projektet var sådan set i gang på forhånd, jeg færdiggjorde det blot 😉 Og ja, så tog jeg dem og susede ud af døren, uden tanke på den meget varme mand, der et par timer efter kom hjem fra arbejde og utrøstelig ledte hele lejligheden igennem efter sin shorts ;o) Ups….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Haha det minder mig om, da du klippede i din Isabel Marant kjole. Kugleskøre – men meget lex og underholdende – dame 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, det er vist meget sådan jeg er – får en pludselig indskydelse og vupti, så er det gjort. ikke så mange dikkedarer – bare i gang 😉 haha…men ja, med Marant var det trods alt mit eget tøj, det gik ud over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sååå fin søde 🙂 Håber i har nydt weekenden?

  Knus fra Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

C'EST LA VIE!!