H&M PRESSEDAG

TIME OUT

Ahh, sådan nogle Kristi Himmelfartsferier burde der være flere af. Vi befinder os i sommerhuset, familiens foretrukne eksil, hvor vi leger, hygger, sover længe, spiser danske jordbær med mælk i solen og går lange ture….vi lader op, så alle kroppens elektriske komponenter er klar til at yde med stærkeste styrke i den kommende uge…

Også Paven prøver at komme sig ovenpå en strabaserende uge, hvor mareridts-agtige tilstande har udspillet sig for øjnene af os alle – hele tre dage måtte vi leve uden Kaninus……der ved et uheld var havnet i en gryde i en køkkenovn af træ og laminat på fremmed jord, hvilket krævede lidt detektiv arbejde at finde frem til. I mellemtiden har vi måtte affinde os med timelange klagesange hver af de kanin-løse nætter, konstant mobsethed og aggressive anfald på andre sagesløse bamser i umiddelbar nærhed. Men nu er det langørede væsen reddet fra en grum skæbne som stegekræ og universets balance genoprettet.

8 kommentarer

 • Uh, tab af Kaninus er også skrækscenariet herhjemme. Godt, I fandt ham igen, Loui! Og din beskrivelse af gemmestedet minder mig sådan om det der børnetime med en muldvarp der hed Jocke (tror jeg?), der altid blev væk på de mest underlige steder 😉
  On another note, så lyder time-out i sommerhuset helt fantastisk! Nyd det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, haha – vi har også talt om det mange gange. Men også omvendt været usikre på, om det mon overhovedet ville være så slem en affære, hvis det skete. Det har vi så nu fået afprøvet – og må konstatere: Jo, det er på højde med en verdens omspændende krise, når kaninen mangler! 😉

   Og ja, vi har også gået og joket med at hele denne her kanin-affære er ren ‘Red Jobbe – død eller levende’ om igen 😉 Husker tydeligt den børnetime – og den var drøn uhyggelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det dejligt ud – det er fuldt fortjent, og jeg er ikke i tvivl om at I nyder det i fulde drag.

  På en helt anden note… DEN KAPPE DER!!! <3 <3 <3 Jeg dør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde du. Vi nyder det virkelig også. Især oven på en lidt stram uge, hvor Pavens far var bortrejst og Paven besluttede at skippe konceptet søvn ;o)

   Og ja, jeg bliver faktisk mere og mere vild med den kappe for hver dag. Den var en god investering, tror jeg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Joppe hed han, muldvarpen (eller hvad han var…?) der altid blev væk i tv i 80’erne…
  På lodsepladser, i biler, i elevatorer (der kommer min elevator skræk nok fra ved nærmere eftertanke…)
  Det var uhyggeligt børnefjernsyn dét!
  GODT i fandt kaninen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja haha – jeg husker den tydeligt. Og vi har som sagt flere gange sammenlignet vores absurde kanin situation med netop dén børnetime. Der er ufattelig mange ligheder. Og jeg tror ærlig talt at pædagogerne i Pavens vuggestue var liiidt uforstående over for alvoren i bortførelsen. Men det var som om det langsomt gik op for dem, da vi på tredjedagen mødte op mor og barn med lettere vildskab i øjnene og systematisk tog en stue af gange, hvor vi finkæmmede hver en krog 😉
   Det er nemlig drøn uhyggeligt, når de små satans kræ forsvinder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  I må da have fat i en Kaninus-backup 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja;) Det har vi faktisk allerede, men den duer bare ikke lige så godt. den er ok at lege med, men kan slet ikke trøste eller natputte. vi prøvede utrætteligt igen og igen, da Kaninus var væk, men den blev blot aggressivt tyret gennem lokalet i frustration over erkendelsen af dens ‘falskhed’ ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

H&M PRESSEDAG