CHERRY, GREEN & SILVER

TO BRAND(E) ORE NOT TO BRAND(E)

Beklager på forhånd min noget tåbelige overskrift, jeg kunne ikke lade være.. Tilskriv det et minimum af søvn, overload af kaffe og adrenalinen, der stadig pumper i kroppen. I dag har jeg nemlig været en tur til det midtjyske, nærmere bestemt Brande. Nok noget nær det længste, jeg har været væk fra København 😉 7 timer har jeg kørt i tog i dag. Men det var det hele værd:

Jeg var så heldig at få muligheden for, sammen med søde Lisbeth, at afholde foredrag for alle udenlandske PR ansatte fra selveste Bestseller om vores erfaringer og ideer i relation til samarbejde mellem bloggere og virksomheder. Virkelig spændende – og bestemt en af de mere krævende udfordringer, jeg har fået igennem bloggens tid.

I dag har handlet om hvordan vi alle sammen; os bloggere, jer læsere og virksomhederne, bedst muligt samarbejder, hvordan vi indbyrdes og hver for sig brander, og hvordan vi alle indgår i en naturlig fødekæde, så hver part får noget brugbart ud af det.

Jeg tør godt sige, at jeg om lidt går i seng både klogere, gladere og en anelse mere stolt!

 

22 kommentarer

 • Det lyder som en spændende dag og dejligt at de er åbne for at høre mere om hvordan man bedst muligt samarbejder. Jeg kan da nogle gange godt sidde og ryste på hovedet og tænke “de gør det helt forkert” når jeg modtager mails med oplæg til et samarbejde, men det er så min mening andre bloggere har måske en anden opfattelse af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var det virkelig også! Og ja, jeg synes det er super positivt og i øvrigt en rigtig god ide, som flere andre firmaer kunne have glæde og gavn af at gøre efter. Én af de ting, som jeg også tog med mig hjem i går var bla. bevidstheden om, at vi jo nogle gange taler ud fra to forskellige perspektiver, når vi som bloggere samarbejder med diverse brands, og at vi alle parter har godt af, en gang imellem at sætte os i modpartens sted .)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, Louise! Hvor er det sejt, at du går forrest i arbejdet for at skabe bedre forståelse og samarbejde bloggere og virksomheder imellem! Det er jeg ikke i tvivl om, at der er brug for at nogen gør – og du er jo en fantastisk formidler, så jeg er sikker på, at du klarede det perfecto 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din fine besked, Louise. Lisberh og jeg er også begge stolte af, at de valgte os og vi håber, vi har kunne bidrage med bare en lille flig af forståelse, så firmaer og brands måske i fremtiden er bedre rustet til at indgå samarbejde og i øvrigt er mere opmærksomme på, hvad der ikke fungerer og hvor grænsen mellem brugbar markedsføring og tom branding går. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Cool business moms! Like like like 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, tak AC. Det var i hvert fald lidt af en udfordring, men det var spændende og lærerigt og det hele værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt!
  – og fedt, at vi har et firma som Bestseller i Danmark – de er rigtig langt fremme på rigtig mange områder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er meget enig. Og ikke nok med, at de er langt fremme, de er åbne for forandringer og i stand til at kigge på sig selv udefra, hvilket rigtig mange andre også kunne have gavn af, tror jeg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende Loui, det lyder rigtigt interessant. Tænker det var rart med lidt faglig ballast.. /S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Jamen, det var det bestemt. Det er pudsigt, hvad sådan en blog kan føre til, men jo netop en stor del af drivkraften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et spændende og godt initiativ, fpr ja, der bliver godt nok skudt med spredehagl engang imellem fra firmaernes side. Vil meget gerne høre mere om dette.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg rigtig glad for, du synes Betina. Jeg er nemlig meget enig med dig – og jeg skal nok fortælle meget mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Det er alt for længe siden jeg har været inde på din blog, men for søren da det er en stor fejl, må blive fast læser fra nu af :O)

  Sender dig straks en mail med nogle spørgsmål du måske kan hjælpe mig med :O)

  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jamen du er velkommen 😉 Og du sender bare, så skal jeg se om jeg kan hjælpe og forsøge at svare efter bedste evne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt gået, piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grattis, låter så spännande!! Duktiga ni är;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I da bare mega mega seje, godt gået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have 🙂 Vi var meget nervøse, men bagefter følte man sig glad, stolt og lettet..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHERRY, GREEN & SILVER