SOMMERHUS HIT

TOUT PETIT – SOLHAT OG LIBERTY

Forleden var jeg forbi Tout Petit på Værnedamsvej. Jeg er pjattet med det sted. Butikken indholder de fineste libertystoffer og et bredt udvalg af bukser, skjorter, kjoler, dragter mm., der er færdigsyet. Men aller mest fantastisk er dog deres solhatte! Man kan som sagt vælge blandt det ret fine udvalg eller bede dem sy på bestilling. Vi købte en solhat til Paven sidste forår, som vi brugte hele sommeren samt på vores Thailand tur og det er den eneste hat, hun gider at have på. Samtidig går den længere ned bag ved nakken, hvilket jeg synes er et stort hit.

Men ak, den fine beige-farvede libertysag fra sidste sommer strammer om Pavens tykke pande 😉 Derfor måtte jeg forbi og have en ny. Og det er ikke svært at finde ét stof og en hat, man kan lide. Det svære er at begrænse sig:-) I sidste ende var jeg dog nødt til at tage en beslutning. Jeg valgte den, som Paven tilsyneladende helst så sig selv i. Haha…I hvert fald var spejlbilledet med denne turkisblå skønhed meget betagende for hende…De har i øvrigt også de fineste små krammebamser (flodheste), som kan foldes ud til en pude.

Og her har vi hende så – Dagens modella i skysovs. Meget veltilfreds over sin hovedbeklædning.

12 kommentarer

 • Åh sikke et sted…. Libertyhimlen!! Hvor er hun smuk den lille pavepige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Den butik ser himmelsk ud! Ved du om man kan købe deres ting andre steder, hvis man ikke lige kommer forbi Frb i den nærmeste tid ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristine, nej, det ved jeg faktisk desværre ikke. Men jeg tror det faktisk ikke, deres ting er unika ting, så jeg tror ikke, de sælges andre steder fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den butik er et meget farligt sted for sådan én som mig – og længe har jeg formået at holde mig væk, men det ved jeg ærlig talt ikke, om jeg kan fortsætte med oven på dette indlæg. Tsk tsk tsk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, indrømmet: Jeg tænkte flere gange på dig,Lisbeth, da jeg skrev dette indlæg…det er et meget farligt sted for svage sjæle, det er jeg nødt til at understrege, men samtidig får man en lille bølge af lykke skyllende ind over kroppen, når man åbner døren og træder ind i Liberty-himlen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk valg Paven foretog der! Allerede nu er hun stilsikker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja hun har smag, den lille dame 😉 Og så nød hun i øvrigt at blive kurtiseret af den flinke salgsdame, der prøvede omtrent 10 forskellige hatte på hende. Paven solede sig i beundringen ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt valg! 🙂 Jeg har længe planlagt et lignende køb til Lille Vennen – faktisk har jeg mangen gang luret på det stribede sæt midterst i vinduet. Må snart forbi…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, der må du snart ned. jeg ville ikke kunne holde mig længere væk, hvis jeg var dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hov..ikke ‘længere vøæ’…hihi, men ‘væk længere’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der må jeg snart ned 🙂 helt sikkert om ikke så længe! Selvom solen holder en lille pause, så er hatten en nødvendighed med den solrige sommer jeg har planlagt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERHUS HIT