TIRE BOUCHON

VINTAGE FOR KIDS

Ihh, se hvad jeg fandt til Paven i den lokale genbrug i dag på vej hjem fra frisøren….Skønne tøsede Pom d´ Api sko i perfekt stand, en charmerende gammel træ-spils bakke (som da jeg var barn, elsker nostalgien i gammelt legetøj) og et par yndige guld ballerinaer med sløjfe, der næsten liger noget Miu Miu kunne have lavet, haha. Sidstnævnte kan hun først passe om laaang tid, og skønt jeg normalt ikke køber noget til hende, hun først kan bruge flere år frem i tiden, så afviger jeg gerne fra egne principper, når det kun koster mig en fed flad 20,-

4 kommentarer

 • Jeg vil have det heeeeeeele!! Nuuuuuuu..!

  Jeg tåler ikke synet af disse billeder et minut længere. Jeg surfer straks væk.. puha, det er mere end mine sarte shoppegener kan tåle. Advar venligst næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😉 Ok, sveske, jeg lader dig gerne gramse lidt, når du kommer til Kbh! :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw… Fine fund! Virkelig fine sko 🙂 Jeg har aldrig rigtig haft held med den slags i den lokale genbrug, men jeg håber, der er noget at finde til loppemarked på søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • uhh, ja loppemarkeder er skønne! der er ofte en masse guld at komme efter 😉 jeg håber, det er et godt ét 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIRE BOUCHON