FAVORIT: P´tit Chic....de Paris

BRIGHT WHITE

Jeg har mange billeder fra London at vise jer. Og skønt de her ikke er af den bedste kvalitet, vil jeg alligevel gerne dele outfittet med jer. Bukserne har hængt længe i skabet, men jeg har ventet på den rette lejlighed til at tage dem på. En særdeles lækker og fin restaurant og en velassorteret cocktailbar i Notting Hill var derfor den perfekte anledning.

Hvis I undrer jer over, hvorfor billederne virker let rystede/grynede, eller hvorfor jeg ser så bøvet (bedøvet?) ud, kan jeg som bonusinfo berette, at de er taget ca. kl. 04.30 efter dans i både gaderne og sofaen. Normalt, hvis jeg er oppe på det tidspunkt, er det ikke fordi jeg er på vej i seng – efter Pavens ankomst til verden skyldes den slags natteroderi som regel at ‘nogen’ ønsker at starte dagen dér 😉 Ak ja, 5 dage i London og Louise transformeres til en 20-årig student. Oh well…..

bukser: Bllack Noir/ t-shirt: Weekday/ clutch: Yvonne Kóne

HUSK i øvrigt, at det er i aften, jeg trækker en vinder af den smukke og cool Snowflower lampe, I kan stadig nå det lidt endnu 😉

13 kommentarer

 • Wauw! Du ser vildt godt ud. Det hele spiller bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Wow!! Er billederne taget så sent!! Eller bilder du os noget på ærmet?? ;O)
  Du ser nemlig prangende godt ud! Jeg er helt vild med dine bukser. Jeg har selv et par der ligner, det er bare svært at finde en begivenhed! Vil tage dem med til Notthing Hill næste gang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nej den er sørme god nok. Ca. ti minutter efter de er taget, lå jeg og sov ;D Haha…..synes nu også godt, jeg selv kan se det. Hvis man havde set mig først på aftenen, kan man nok også – i hvert fald er bukserne vældigt krøllede og slet ikke så flot nystrøget, som da jeg ved 16.00 tiden forlod huset 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo helt vildt pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh, tak du;) dejligt at høre….og btw: Tillykke med dit nye ‘hjem’:) Der bor du virkelig fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt perfekt, Loui – og præcis som jeg havde forstillet mig det 😀 Du ser supergodt ud, selv kl. 4.30 om morgenen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak dejlige M <3 Jeg synes nu altså godt, man kan ane et par render under øjnene, men ja – det hele hvide look er nok ikke sidste gang, det luftes. Men det er dog blot ikke ret kompatibelt med babyfingre, cykel, regnvåde gader og alt andet, der normalt kendetegner min hverdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Wauw – du ser simpelthen bare piv-lækker ud i all white 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækkert helt i hvidt – og hvor klær’ det dig godt med højtaljede hvide bukser…. smuk figur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have 🙂 Det er lidt et upraktisk outfit, men en gang imellem er det også meget rart at kunne worke det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] må tilstå, jeg stadig elsker det. Allerede sidste sommer dyrkede jeg det, da jeg momentvis legede teenager i London, og måske godt det samme: For foruden faren for at ligne en student, er det bare ikke særlig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FAVORIT: P´tit Chic....de Paris