BUBBLE LONDON

Nu var London jo ikke kun fest og ballade. Jeg var nemlig også et smut forbi Bubble London børnemesse og se på masser af skønne ting. Desværre var der – ligesom på Cph Kids – flere brands, der ikke ville have fotograferet, hvilket ikke efterlader mig meget at arbejde med. Det lykkedes dog alligevel at finde nogle favoritter, som jeg hen over de næste uger vil vise jer i separate indlæg. Jeg har virkelig fået øjnene op for et par stykker af dem. Og alle de andre, alle dem der ikke vil have man tager billeder og som prøver at spise én af med dødsyge produktbilleder, jeg selv kunne have googlet mig frem til på 10 min. – ja, de kan så sejle deres egen sø:) Synes simpelthen det er så træls og misforstået.

Nå, ikke flere sure opstød her til morgen, haha. Jeg tænker at drysse mine Bubble indlæg lidt ud, så det ikke bliver for meget. Men hver brand fortjener sin egen lille tekst og forklaring, synes jeg. Derfor har jeg valgt at gøre det sådan. Jeg håber I er enige…God fredag!

12 kommentarer

 • Uhh, jeg glæder mig til at se dine billeder, Loui. Og hvor er den PB jakke lækker.. suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt 🙂 Og ja, den var mægtig fin. Men PB var så blandt dem, der ikke ønskede fotografering, så der kommer desværre ikke mere derfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det for nogle helt fantastiske glimmertrusser på næst-sidste billede?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke cool dyrehoveder 🙂
  Jeg er helt enig…det er for dumt af dem ikke at lade presse fotografere….helt ærligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er for manges tilfælde fordi de er bange for at deres design kopieres, for andre, fordi de langt hellere blot vil henvende sig til indkøberne. Men det er dumt og ugennemtænkt, for de misser en god og oplagt chance hos bloggere der for mange huser gode købestærke læsere. Og det umuliggør vores arbejde, da hele essensen ved at være der, er at jeg tager og viser egne billeder. Så det er rigtig ærgerligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja og vi indkøbere – vi læser altså også blogs :0) Jeg gør ihvertfald ;0)
  Mvh. Pernille
  Indkøber på SmartKids.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis Pernille! Og det giver alt andet lige en helt anden og langt mere personlig oplevelse for læseren af få en bloggers egen personlige anbefaling af et brand med bloggerens unikke vinkel på. Jeg synes simpelthen det er så synd – og ikke mindst misforstået, når man så bliver mødt af en arrogant attitude, der forklarer at man kan få et produktbillede fra kataloget. Det er jeg da ikke taget hele vejen til London for?! 🙂 Og selvom de visse steder kan have sine gode grunde, så mistænker jeg desværre mange for blot at være ‘hoppet med på vognen’, i forsøget på at virke vigtig/særlig/eksklusiv. Men ja, for mig betyder det altså, at jeg ikke kan bruge deres materiale og derved ikke samarbejde og ej heller eksponere. Og det er da ret synd og skam for alle: Udstillerne, mig – og mine læsere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle spændende ting du fik taget billeder af især trusserne med perler? og flæser.

  Og så er det altså ærgerligt når man som blogger har problemer med at tage billeder på messer og lign. og der nærmest bliver kigget mistroisk på en, som om man har en kontakt i Kina der er klar til at kopiere alt hvad man fotograferer 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er nået til endnu en personlig favorit fra da jeg var på Bubble London. Der er ikke ret meget ved dette brand, jeg ikke elsker! Beau Loves kombinerer tyk, blød jersey, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så over-lækker, synes jeg! De er ikke nye for mig, jeg så dem allerede, da jeg i sin tid var på Bubble messe under London Fashion week sidste vinter, men det er ført rigtig nu, at det taler til mig. Der er så mange fine styles i den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *