MINTY PLEASURES

CAMOUFLAGE

Først troede jeg Distortion var i hus med afsat Pave og nye sneaks. Så blev Pave syg. Men – så blev Pave rask lige inden fredagens stradabser, og Guld.log var klar til ballade. Troede hun, for så blev mutti syg. Ak, planlægning er en by i Rusland herhjemme lige pt. og jeg forsøger det bedste jeg kan at affinde mig med det. Taget i betragtning at jeg kun få timer efter disse billeder er taget lå i fosterstilling hjemme med feber og ondt i samtlige led og knogler, så skjuler jeg det da meget godt, ikke? Bare kald mig kamelonen 😉

Sneaks: Nike Air Max/ kjole: H&M/ jakke: Wood Wood/ taske: Yvonne Kone

20 kommentarer

 • Åh nej, har du også haft feber i juni…? Det er totalt tarveligt! Men altså, du er nu pæn med dine nye sneaks… hvem er mand, der med én arm løfter dig op i luften, samtidig med at han bæller en bajer? 10 point til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha…det er en af vores gode venner – som tilmed er ret stærk 😉 Har ret mange sjove billeder med ham, fordi han samtidig er utrolig høj (2.10), så det så super fjollet ud, da han stod ved siden af på mine outfit billeder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og hey – æv med feber i juni – så meget stemt ude her på matriklen. Ikke i orden!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må jeg få ham!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha……aehm hvem?? stor stærk man, der bæller øl?? 😉 Han er gift væk lige om snart desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser både skøn, glad og brun ud – dejligt 😀 Og jeg elsker sneaks og camouflage-kombien – helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg tænkte faktisk også, jeg så lidt brun ud?? mystisk. enten er det fra sidste uge, hvor det var sommer i dK, eller også er det lyset? Jeg er også ret vild med kombinationen af jakke og sko – især fordi der er et strejf af neon <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Craver jakken, hvor er den købt:-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Lisa – den er købt i SoLastSeason 🙂
   Hvor du jo b.la i øjeblikket kan vinde et gavekort på 2000,- til, hvis du går ind på PetitPodiums forside ;o)

   Den er fra WoodWood og er egentlig en herremodel, men den slags hænger jeg mig ikke så nøje i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Pyh, der er kun en XL tilbage og det bliver vist lidt for voldsomt. Hvilken str er din?
   Er også vild med “stærk mand” billedet – gid det var mig, der var sådan et bette nips man lige kunne smide rundt med;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faktisk er min en L. Ville nok have valgt en M, hvis den havde været der, men den er lidt lille i størrelsen af en herremodel. Og jeg vil gerne have netop denne type jakke lidt oversize og baggy. Og den er ikke overdrevent for stor a la “se-jeg-har-min-fars-jakke-på” synes jeg. 🙂 Men det er self. nok en smagssag. XL er ret stort self.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det sidste foto er især meget lidt feberramt-agtigt. du ser skøn og glad ud:) godt kæmpet! jeg tager også lige en omgang sygdom – og må i stedet kigge på billeder på facebook fra alle andres sjove byfest. næste år ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, haha, det er det. Kunne dog ikke stille meget op, da min ven, som er ret stor og stærk besluttede at løfte mig;)
   Og helt ærligt – også du?? Hvad er det dog for noget?? Nu må det høre op! Rigtig god bedring!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder – så synd for dig du kun fik kort tid i dette lækre outfit og ikke mindst til Distirtion 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var jeg altså godt nok også rigtig ærgerlig over. Så typisk. Men sådan er babylivet, umuligt at planlægge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget muligt, forsvaret ikke kan sikkerhedsgodkende din camouflage – men ih hvor jeg synes, den holder!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den jakke må jeg bare eje…. Hvor ser du laber ud med den og de der sneaks!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, tak Ninna 😉 Den er også rigtig lækker, praktisk og pæn, synes jeg selv….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej, Jeg er helt vild med din jakke, og ved at den er en gammel model. Jeg har gennemsøgt trendsales, desværre uden held.
  Du kunne vel ikke være interesseret i at sælge din? 🙂
  I så fald, så smid en sms på 51189735.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINTY PLEASURES