FAVORIT: More Stories

CRAVING: ARMCUFFS

Jeg er som besat af tanken om armringe. Ved ikke, om det er min indre kriger, eller om det er sommerens snarlige komme, der giver lyst til underspillet hippie-look. Either way – det er så tarveligt fint! Helst investerede jeg i de chunky sølv cuffs fra Maison Martin Margiela – gerne tilsat skødesløs gulvlang kjole, som vist på billedet ovenover. På lørdag skal jeg til bryllup, og ville ikke have noget imod at være iklædt lignende. Jeg er normalt ikke så meget til smykker, men netop armringenes enkle og rå udtryk taler til mig. Looket bliver festligt og upgradet, uden at det bliver for pyntet.

Alternativt gik jeg glædeligt ombord i Maria Blacks seneste kollektion. Jeg er ekset med de to armringe vist i collagen nedenunder og er typisk mest til enkle guldsmykker. De ville gøre sig vanvittigt godt til en løs t-shirt, brune arme og et par stilletter. Derudover har RebekkaRebekka tilsvarende fine armfinge i den nyeste kollektion, der nærmest ligner en oversize piercing og jeg er vild med det. Her satte jeg ideelt set gerne et sæt af to stk. sammen, mikset mellem guld og en oxideret. A girl gotta dream, right?

Øverst fra venstre: Maria Black Copenhagen gold armlet // Vintage metal armcuff // Maria Black Paris gold armlet // Lund 14 karat armcuff // RebekkaRebekka Top armring

2 kommentarer

 • Mia

  De er sååå fine, de armringe! Man skal bare passe på, at de ikke er for små 😉
  Jeg taler af erfaring, og det ser altså ikke godt ud, hvis man har mormorarme (sagde den 15-årige..) 🙂

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er sandt. Det er ikke så godt, når de maser armen 😉 men uf, hvor de bare pæne…im in love <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FAVORIT: More Stories