QUICK FIX

FAVORIT: More Stories

“Every piece of clothing tells a story”……..sådan lyder mottoet bag brandet Mores Stories. Jeg kendte dem ikke, før jeg besøgte Bubble London, men det er jeg meget glad for, at jeg gør nu!

Hver sæson samarbejder More Stories nemlig med upcoming illustratorer og skribenter. Ved hvet køb medfølger nemlig en lille bog med en historiefortælling, smukt illustreret og med masser af inspiration og glæde til både store og små. Tanken er, at man gerne vil stimulere børns fantasi og inddrage dem i viderførelsen af en historie. Dels for at hjælpe barnets indlæring, men i særlig grad for at anerkende deres kreative evner. Som gammel litterat og kulturjunkie, må man elske denne slags tiltag.

Jeg er pjattet med det. Naturligvis. Jeg elsker tanken bag, jeg elsker at tøjet har børnenes legesyge tilgang til verden i fokus, jeg elsker at man inddrager dygtige historiefortællere og grafikere/illustratorer, at man derigennem hjælper til en kulturelt kreativ forståelse og viderførelse og jeg elsker tøjets nostalgiske prints og quirky farvesammensætning. Det hele har en unik og meget simpel charme….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

QUICK FIX