BUBBLE LONDON

FAVORIT: P´tit Chic….de Paris

Én af de favoritter, jeg hurtigt fik, da jeg vandrede rundt på Bubble messen var mærket Petit Chic…de Paris. Mærket er som navnet antyder fransk og udmærker sig især, synes jeg, ved brugen af utrolig lækre materialer og stoffer med meget fine og ekstraordinære prints. Det er velgennemarbejdet og lækker kvalitet.

Soveposen vist ovenover havde det smukkeste print og var i tyk økologisk bomuld, og den øverste vest i skind/pels var slet ikke til at stå for med sit finurlige blomsterprint og de friske farver. Dertil kommer at ringe mange af stofferne, der var anvendt havde sådan et vintage-feel over sig, som jeg kun kan omfavne. Se f.eks den rødternede heldragt, kjolerne og sættet med skjorte og hue. Det ligner næsten noget, man kunne have fundet på et gammelt loft fra en svunden tid. Jeg er pjattet med det!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BUBBLE LONDON