CAMOUFLAGE

FRANSKE FRISTELSER

sko: Pom d´ Api/ strik: Poppy Rose/ solhat: Tout Petit/ kanin: Jellycat/ bidering: Sophie la Girafe

Selvom vejrudsigten ikke pt. følger med kalenderen, kan man alligevel godt favne sine sommer favoritter, ikke? Cardiganen er god til alt, lavet i det blødeste uld og luner godt på kolde sommeraftner. Skoene købte jeg vintage i en genbrug og de har vist sig at være helt geniale.

Faktisk var det Manja, der fik mine øjne op for Pom d´Api og jeg er hende meget taknemmelig for dette. Solhatten i liberty fra franske Tout Petit kan jeg slet ikke stå for 🙂 Og ja, kaninen – den behøver vist ikke nærmere introduktion. Også den havde en vis fransk frøken før os andre…men den fik vi dog foræret, så helt ansvarlig for dette er hun nu ikke. Der er dog ingen tvivl om, at når Klanlederen fra Bourgogne har talt – så følger resten af tropperne med. Således er det også gået til, at jeg nu craver både Mini Rodini solskærm og Stella sweat…ak, forførelsens kunst lever i bedste velgående i det historiske område...

4 kommentarer

 • Tarveligt at smække det close-up af tøjet lige op i mit åbne fjæs, Louise! Det gør ondt!

  Klanlederen har dikteret Stella McCartney, ergo er der kun en ting at gøre, når udsalget starter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie, jeg er dine beklagelser helt overhørig, jeg ved desværre at jeg ganske snart støder på helt samme problem ovre hos dig 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaha, love it 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CAMOUFLAGE