STEMMEBOKSEN # GUL

LONDON!

Ovenstående billeder er fra før blog og baby. Fra da jeg i 2009 var derovre med to veninder og besøge vores fælles veninde, der boede der. Vi havde en alletiders tur og da vi dengang stod i regnen på Portebello Road, var det ikke til at vide, at én anden af vores fælles venner i dag skulle bo netop der i et skønt lille byhus. Men det gør han, en af mine aller ældste venner, og da jeg alligevel skal til Bubble London og kigge børnetøj, kunne jeg lige så godt kombinere med et visit hos ham og hans misundelsesværdige byhus i Notting Hill.

Jeg glæder mig selvsagt meget. Til at gense London, til at catche up med barndomsven, tid til at snakke og drikke vin til langt ud på natten præcis som i gamle dage, tid til mig selv, tid til at shoppe – og ikke mindst: tid til at sove! I hele 4 dage kan jeg rent faktisk sove til jeg selv vågner! Vild luksus!!

Som I nok kan gætte ud fra ovenstående betyder det, at jeg for første gang skal rejse væk fra min lille Pave. Og jeg gyser derfor sammen med glæden. Det føles underligt og indrømmet: Det gør også lidt ondt i maven. Jeg ved, jeg kommer til at savne hende (og min mand self.) helt ustyrligt. Særligt søndag og mandag, hvor jeg skal rende rundt og kigge børnetøj og børneshows, bliver nok ret svære og lidt længselsfulde. Da jeg for efterhånden lang tid siden bookede turen, tænkte jeg bare ‘Fedt, total frihed!’….Men nu, hvor jeg står og skal af sted, må jeg indrømme, at det niver lidt i hjertet. Jeg ved jo, hun ingen nød lider, hun elsker at være sammen med sin far, der uden sammenligning er hendes helt store stjerne og hun skal tilmed forkæles af sine bedsteforældre over weekenden. Men alligevel. Lige nu ville jeg altså ønske, jeg kunne proppe hende i kufferten. 11 kg. ekstra overvægt, det kan da ikke koste så meget??

Jeg rejser i morgen og satser på at kunne dele en masse London med jer. Men hvis jeg er lidt sløv til at svare kommentarer, så ved I hvorfor.

16 kommentarer

 • Rigtig god tur, Loui! Hils London fra mig 😀
  Og når først du er af sted, er jeg sikker på, du også kommer til at nyde lidt Pave-fri tid – og så bliver det SÅ godt, at komme hjem til hende igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak søde Manja, jeg glæder mig som sagt også. Men uhh, hvor kommer jeg til at savne hende!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Uh hvor kan jeg sætte mig ind i dette indlæg. Jeg tager til Berlin med en veninde næste weekend, og jeg tænkte præcis det samme som dig, dengang jeg bookede turen. Så frem til egoist tid, uforstyrrede cafebesøg og sightseeing på mine præmisser…meeeen nu har jeg det lidt som om, jeg efterlader en bid af mig selv herhjemme. Men mon ikke vi kommer til at nyde det trods alt?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har du nemlig helt ret i. Det er et fysisk afsavn, der sidder lige i mellemgulvet og jeg har ikke rigtig prøvet noget lignende før. Helt skørt….men ja, forhåbentlig er vi i stand til at nyde det 🙂 Rigtig god tur til Barlin i øvrigt og Paven sender en særlig hilsen til Pix:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har da været i Berlin på tøsetur uden kiddos!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, men slet ikke nær så længe 🙂 Hele fem dage er jeg væk nu. Det er jo næsten en menneskealder. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh – hvor jeg sådan håber, du får en god tur trods den lidt bittersøde følelse, du har lige nu. Prøvede det selv, da jeg skulle til NY med en veninde og for første gang skulle være væk fra min ældste datter:-) Ring hjem til familien alt det du har brug for, og så ellers bare nyd det, nyd det, nyd det!!!:-)

  Glæder mig til at se nogle billeder fra London!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh – hvor jeg håber for dig, at du får en fantastisk tur, trods den lidt bittersøde følelse du har lige nu. Prøvede det selv, da jeg skulle til NY med en veninde og skulle være væk fra min ældste datter for første gang:-) Ring hjem til din mand og din lille pave, så du kan høre, hvor godt de hygger sig, og så bare nyd det, nyd det, nyd det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor jeg håber, du får en helt fantastisk tur! Prøvede det selv, da jeg skulle til NY med en veninde, mens min ældste pige stadig føltes lille bitte. Sender lidt god karma din vej:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Pernille, hvor er du sød! Mange tak 🙂 Jeg håber virkelig også at alt går som det skal….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt:-)

   Og p.s. – beklager virkelig de mange svar, der kom fra mig. Cyber space og jeg er stadig ikke heeeeelt på bølgelængde altid…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja ved ikke lige, hvorfor den ikke har godkendt i første omgang? 😉 Men tak alligevel…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur og hils W og min kære ex-hjemby. Jeg tager bare tørnen herhjemme med sygdom (nu mig, ikke længere barn) og graviditetsgener! Great. Vil du bytte bare en af de fire dage? Nyd turen og sov rigtigt længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja graviditetsgener….husker dem godt….lad mig lige tænke….Nix. Nej tak, ellers tak, behold du bare dem, så nyder jeg Notting Hill lidt endnu ;o) Og jeg tænkte faktisk sådan på os, da jeg kom gående her i går aftes, vi har stået lige nede foran Wills vinduer og fotograferet for 3 år siden…haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur! Det er lidt skægt– jeg er pt igang med at planlægge en tur til London til December. Til den tid er min O ca 15 måneder (ca samme alder som paven, non?). Det bliver første gang jeg skal efterlade ham. Og selvom jeg også tænker “fedt – frihed” tænker jeg også allerede på savnet – og på, om han nu klarer sig uden sin mor ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London er bare fantastisk – håber du har nydt dagene trods savn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STEMMEBOKSEN # GUL