BRIGHT WHITE

QUICK FIX

Bringer en servicemeddelelse – Hvis du trænger til et quick summer fix, er her en holdbar opskrift:

Du tager 1 stk. Pave og iklæder denne småblomstret solhat, fodrer med vandmelon og laks ad libitum, starter bilen og kører ud til vandet, så snart du spotter en snert af sol. Ved ankomst til vandet indtager du stranden og lader Pave spise rigelige mængder sand, kaster med bold og deler svingture ud efter bestilling. For øget selvtilfredsstillelse iklæder du dig store shades (som skjuler render under øjne) og let kjole med flæs forneden, bestilt over børnewebshop str. 14 år (kyniske kommentarer om sygeligt selvbedrag ignoreres naturligvis!).

Det kan godt være, at børnetøj kun er til børn, men barnlige sjæle med unaturlig tiltro til egen kropsbygning kan med fordel udnytte udsalg til at forsøde en sjælden sommerdag. Kombinationen af havluft, pjattet Pave og selvtilfredsstillelse over evne til at skrue sig ned i str. 14 år virker! Muligvis varede den danske sommer kun én dag – men hvilken dag!!

jakke: Helmut Lang/ kjole: Soft Gallery/ sko: Ganni

10 kommentarer

 • Sikke et dejligt indlæg, Loui. Og du ser laber ud i en str. 14 år 😀
  I øvrigt, hvad er nu det for nogle lækre shades??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha Tak manja 🙂 Og ja, det er skørt og useriøst at købe tøj str. 14 år, I know. Men altså…jeg kunne ikke lade være, den var så billigt 😀
   Mine shades er ikke så nye længere, de er fra A.J. Morgan, jeg har vidst også vist dem herinde før 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ser ud som om I havde en skøn dag! (Men please, please lad det ikke have været den eneste sommerdag – jeg har sidste eksamen på torsdag, og jeg har brug for sol og varme!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro, vi også havde! Og ja – det håber jeg sandelig heller ikke!! Det er simpelthen verdens tarveligste sommer so far!! …..og det plejer ellers altid at være mega varmt, når folk sidder og læser til eksamen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeejjj.. Hvor er Paven skøn og fræk at se på med sine fine bisser! <3

  Og ikke et ord om, at det irriterende pæne billede af dig i Soft Gallery str. 14 år, fik mig til at gøre dig kunsten efter og bestille børnetøj til mig selv… gå væk, du smitter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, og vi er meeeeget stolte af de bisser 😉
   Haha – i knew it! Jeg vidste, jeg ville kunne få andre med ned i sølet 😉 haha…glæder mig til at se dig i den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ser dejligt ud! Ja når sommeren ikke må komme til en må man selv kreere den!

  Og det der med str 14 år er slet ikke en dum idé! Dog tør jeg ikke rigtigt give mig ikast med det på nettet når man ikke ved om det passer. Nogen erfaringer med Little Marc Jacobs i str 14? Har nemlig tænkt på nogle af deres t-shirts fra Kidsofluxury.dk hvor de jo er på tilbud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, denne er købt selvsamme sted 😉 Men nej….jeg har ikke erfaring med tøjkøb str. 14 år ;D Jeg har blot tænkt over det et par gange, særligt med Stella Mccartney Kids, som jeg jo er helt syg og dårlig med (men det er desværre meget småt i størrelserne, så jeg har endnu ikke tude, haha)
   Og så var denne kjole bare så billig, og nok især pga klokke/A-formen, så tude jeg godt, jeg ville nok ikke turde med tætsiddende modeller. Men alternativt ville jeg bare have brugt denne som en bluse…men altså, den er lårkort ja – men ikke kriminelt, synes jeg, så den skal jeg nok komme til at få brugt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da….ikke tude 😉 *TURDE ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes altså også du ser ret godt ud i den kjole 🙂
  Kig forbi min blog hvor der lige nu er en skøøn give away som jeg tror vil falde i alles smag.
  http://liseogtine.wordpress.com/2012/06/25/give-away/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRIGHT WHITE